banner
Gündem

Spor alanında planlanan yatırımlar hayata geçiyor

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti…

Spor alanında planlanan yatırımlar hayata geçiyor
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti. Bu sezon TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan şehrimizin takımı 68 Aksaray Belediyespor’un stadyumu ve yapılması planlanan spor tesislerinin projeleri konuşuldu.

Seçim öncesi programa alınarak sporcular ve sporseverlere müjdelenen sportif yatırımlar hayata geçiriliyor. TFF 3.Lig 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayarak TFF 2.Lige yükselen 68 Aksaray Belediyespor’un ihtiyaç duyduğu yeni stadyum projesini seçim çalışmaları esnasında AK Parti Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Altınsoy duyurmuştu. Şehrin spor faaliyetlerindeki üst üste gelen başarıların ardından Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve beraberlerindeki Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte projelerin hayata geçmesi için bakanlığı ziyaret etti. Aksaray’da yapılacak olan stadyum, spor salonları ve gençlik merkezlerinin yapım işleri için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret eden heyet, şehrin takımları ve başarıları hakkında bilgi verdi.

Bakan Bak ise Aksaray’a yapılacak olan stadyum, alt yapı tesisleri, spor salonları ve ilçelere yapılacak olan spor alanları ile ilgili projelerin tanıtımını yaptı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NIN GENÇLERİ AKSARAY’DA YETİŞECEK’

Ziyareti değerlendiren Başkan Aktürk, “Gençleri ve gençlerin değerlerini düşünmeye, şehrimizin isteklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar diyerek bugün valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımızla birlikte sayın bakanımızı ziyaret ettik. Öncelikle şampiyonluğu ile göğsümüzü kabartan 68 Aksaray Belediyespor futbol takımımızın stadyum ihtiyacını istişare ettiğimiz toplantımızda aynı zamanda Süper Lige yükselen hentbol takımımızın spor salonu ihtiyacını istişare ettik. Sporda başarıdan başarıya koşan şehrimizin sportif faaliyetlerde alt yapıda da gelişmesi için projelerimizi güçlendirdik. Sayın bakanımız nezdinde bakanlığımızın şehrimizde hayata geçireceği alt yapı tesisleri ve ilçelerimize yapılacak spor tesislerinin de tanıtımlarını yerinde gördük. Şehrimize gençlik ve spor anlamında yapılacak olan tüm çalışmalar ve projeler hayırlı olsun. İnanıyoruz ki Türkiye Yüzyılı’nın gençleri Aksaray’da yetişecek, gelişecek be ülkemizin başarısında söz sahibi olacak. Güçlü yarınlar sloganıyla yapılacak olan tüm projelerimiz tekrar şehrimize hayırlı olsun. Bizleri makamında ağırlayan ve şehrimizin projelerine önem gösteren sayın bakanımıza ve bakanlık personelimize teşekkür ederiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası