banner
Gündem

10 yaşındaki DMD hastasına Validen doğum günü sürprizi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, genetik bir rahatsızlık olan DMD hastası Ramazan Sarıkaya için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı. Vali Aydoğdu, koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Sarıkaya’ya siyah beyaz Aksarayspor..

10 yaşındaki DMD hastasına Validen doğum günü sürprizi
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, genetik bir rahatsızlık olan DMD hastası Ramazan Sarıkaya için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı.

Vali Aydoğdu, koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Sarıkaya’ya siyah beyaz Aksarayspor forması ve daha geniş alanda gezebilmesine imkan sağlayacak elektrikli araç hediye etti.  Direksiyona geçen Vali Aydoğdu Sarıkaya’yı yeni aracı ile bir süre gezdirdi.

‘BENDE SENİ ÇOK SEVDİM’

Vali Hamza Aydoğdu, kendisi ile tanışmak isteyen DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastası Ramazan Sarıkaya’ya doğum gününde sürpriz bir ziyarette bulundu. Aksaray Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Serdar Öngün ile 10 yaşındaki Sarıkaya’yı ailesi ile birlikte yaşadığı evlerinde ziyaret eden Vali Aydoğdu, Sarıkaya ve ailesi ile bir süre sohbet etti. 10.yaş günü pastasını kesen Sarıkaya ile Vali Hamza Aydoğdu arasında geçen diyaloglar herkesi gülümsetti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası