banner
Gündem

‘15 Temmuz’da bu oyuna gelmedik’

27 mayıs 1960 askeri darbesinin yıl dönümünde değerlendirmelerde bulunan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “bu aziz millet kıyamete kadar menderes ve arkadaşlarını rahmetle, darbecileri ve onların destekçilerini ise..

‘15 Temmuz’da bu oyuna gelmedik’
banner

27 mayıs 1960 askeri darbesinin yıl dönümünde değerlendirmelerde bulunan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “bu aziz millet kıyamete kadar menderes ve arkadaşlarını rahmetle, darbecileri ve onların destekçilerini ise lanetle hatırlayacaktır” dedi.

27 mayıs”ı, hukuk devlet idealini içine sindiremeyen darbecilerin tarihe düşürdüğü kara bir leke olarak nitelendirdiğini söyleyen altınsoy, “Üzerinden yarım asrı aşkın bir süre geçmesine rağmen 27 mayıs”ın benzer senaryosu 15 temmuz hain darbe girişiminde karşımıza çıkarılsa da milletimiz vakur duruşuyla bu kez bu oyuna izin vermemiştir” diye konuştu.  

altınsoy, 15 temmuz”da hain darbe girişimine karşı sokağa çıkan milletin önemli bir kısmında bu hadisenin zuhur ettiğini ve insanların bir daha darbelere geçit vermemek için meydanlara döküldüğünü vurguladı.

o zor gecede genç bir annenin; “babam menderes için ağladı, ben turgut Özal için ağladım çocuklarımın recep tayyip erdoğan için ağlamasına izin vermeyeceğim!” sözlerini dile getiren altınsoy, sözlerini şu ifadelerle noktaladı; “hain darbe girişimine karşı göğsünü siper eden milletimiz, eski türkiye”de; koalisyonlara yenik düşen, istikrar sağlayamayan, milletin devlet için olduğu dönemleri kapatmıştır. genel başkanımız, cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın liderliğinde türkiye, ak parti ile birlikte demokrasi düşmanı şer odaklarına milli iradenin gücüyle en sert cevabı vermiştir. demokrasimizin ve özgürlüklerimizin daim olması adına başta adnan menderes ile fatih rüştü zorlu ve hasan polatkan olmak üzere tüm demokrasi şehitlerimizi ve onları şehit eden demokrasi düşmanlarını unutmadık, unutmayacağız. 27 mayısların, 12 eylüllerin, 28 Şubatların, 15 temmuzların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyoruz.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası