banner
Gündem

‘15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Dinçer, 6 yıl önce Türkiye’yi karanlığa boğmak isteyen FETÖ terör örgütünün hain..

‘15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dinçer, 6 yıl önce Türkiye’yi karanlığa boğmak isteyen FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimine karşı milletimizin o gece demokrasi mücadelesi vererek, darbe girişimine karşı tek vücut olduğunu hatırlattı.  Dinçer mesajının devamında; “Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alarak, ülkemizin bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişimi başlatılmış, aziz milletimiz kararalı duruşu sayesinde hain girişim sonuçsuz kalmıştır. 15 Temmuz’da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletimiz ve milletimizin ortaya koyduğu kararlılık neticesinde, egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğunu bir kez daha tüm dünyaya haykırdık. Milletimizin yeniden dirilişinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, tankın, topun, uçağın, modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade etmediğini, milletimizin tıpkı Çanakkale’de, İstiklal harbinde olduğu gibi topyekun olarak ne pahasına olursa olsun vatanı uğruna gözünü kırpmadan şehit ve gazi olabileceğini göstermiştir. Milletimiz, nereden gelirse gelsin haince yapılan bütün saldırılara ve düşmanca kalkışmalara, 15 Temmuz’da olduğu gibi daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıl dönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Başkan Dinçer, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda saat 20.00’da başlayacak etkinliklere vatandaşları davet etti. Meydanda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak etkinlikler; Kuran tilaveti, Mehteran gösterileri, 15 Temmuz sinevizyon gösterimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa sesleniş yayını ve Erkan Mutlu’nun ilahi konseri ile devam edecek. Demokrasi nöbeti sabah namazı vaktine kadar sürecek.  (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası