banner
Gündem

‘156 milyonluk hibe desteği hayırlı olsun’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) üzerinden 310 milyon 600 bin liralık 697 yatırımın, 156 milyon 534 bin liralık kısmının hibe olarak verildiğini söyledi…

‘156 milyonluk hibe desteği hayırlı olsun’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) üzerinden 310 milyon 600 bin liralık 697 yatırımın, 156 milyon 534 bin liralık kısmının hibe olarak verildiğini söyledi.

TKDK aracılığıyla Aksaray’a yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Altınsoy, Aksaray’ın TKDK üzerinden proje desteklerinden en çok yararlanan illerin başında gelmesinin memnuniyet verici olduğunu aktardı. Aksaray ve ilçelerinin proje kültürü ve fon kullanımı açısından birçok ilden daha iyi duruma geldiğini hatırlatan Başkan Altınsoy, “Aksaray’da yatırımların artması için yatırımcının her zaman yanında durmaya ve sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Hatırlatmak isterim, geçmişte AK Parti İktidarından önce bu destekler yoktu. Çiftçilerimiz böyle destekler alamıyordu. Günümüzde, AK Parti iktidarında ise tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize hem yatırım esnasında, hem üretim esnasında, hem de satış esnasında devletimizin vermiş olduğu birçok destek kalemi mevcuttur” dedi.

‘ÇİFTÇİLERİMİZİ HİBE DESTEKLERİNDEN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUM’

Aksaray’da yatırım yapmak isteyen girişimcilerin her zaman yanında olduklarını ve projeleri yakından takip ettiklerini vurgulayan Altınsoy, “Karşımıza çıkan bu desteklerden en iyi şekilde istifade edilmesini temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da önemle üzerinde durduğu yerli ve milli tarım atağının gerçekleştirilebilmesi için hükümetimizin uygulamaya koyduğu bu destekleme programlarından yararlanarak ülkemizin ve milletimizin gelişimine katkı sunmamız gerekmektedir. Bu anlamda tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizi TKDK’nin projelerinden ve hibe desteklerinden yararlanmaya davet ediyorum. Aksaray’da yatırımları izleyeceğiz, yatırımcılara zor anlarında destek olacağız. Tarım ve hayvancılık ürünlerinin artması, tarım ve hayvancılığın daha modern bir hale gelmesi, daha fazla tarımsal istihdamın sağlanması ve bu ürünlerin sanayi tesislerinin Aksaray’da kazandırılması için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası