banner
Gündem

‘19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun’ 

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Çölkesen mesajında, “19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal..

‘19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun’ 
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çölkesen mesajında, “19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi’ ile ‘Gazilik’ unvanının verildiği günün yıldönümünü her yıl ‘Gaziler Günü’ olarak kutlamaktayız.

Büyük Türk Milleti tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı bağımsız yaşamayı ilke edinmiştir. Bu nedenle şehitlerimiz ve gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve milli birliğimizin onurlu ve gururlu simgeleridir.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emanetlerine sahip çıkarak, gençlerimize daha güzel bir hayat ve daha müreffeh bir ülke bırakmak için milletçe sarsılmaz bir irade ile milli birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam etmeliyiz.

Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimizin ‘Gaziler Gününü’ kutluyor, her birine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” şeklindeki ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası