banner
Özel

1975 model arabasıyla Avrupa yolculuğuna çıktı

Aksaray’da restoran işletmeciliği yapan Mehmet Ak, Avrupa’ya tanıtmak istediği 1975 model Murat 124 marka otomobille yollara düştü. Çocukluk hayali olan Avrupa turunu gerçekleştirmek için hazırlık yaparken, yine çocuk hayali antika..

1975 model arabasıyla Avrupa yolculuğuna çıktı
banner

Aksaray’da restoran işletmeciliği yapan Mehmet Ak, Avrupa’ya tanıtmak istediği 1975 model Murat 124 marka otomobille yollara düştü.

Çocukluk hayali olan Avrupa turunu gerçekleştirmek için hazırlık yaparken, yine çocuk hayali antika araba tutkusunu da buna dahil ederek farklı bir plan yaptığını ifade eden Ak, dün antika arabasıyla yola çıktı.

10 bin kilometre yol yapacağını ve Avrupa’nın farklı ülkelerine giderek hem Avrupa’yı gezme hem de arabasını Avrupa ülkelerinde tanıtma hayalini gerçekleştireceğini ifade eden Ak, “Avrupa’yı ve güzergahı bilen eski şoför arkadaşımla beraber yola revan olduk.  Çocukluğumdan beri bir Avrupa hayalim vardı. Şükür bu hayalimi gerçekleştirmek için bir fırsat yakaladık. Hazırlık yaparken yine en çok arzu ettiğim şey gözüm gibi baktığım 1975 model Murat 124 marka otomobili Avrupa’da tanıtmaktı. Bende madem Avrupa’ya gideceğim, o zaman kendi arabamla giderim ve hayallerimi gerçekleştiririm diye düşündüm” şeklinde konuştu.

Arabanın babasından emanet kaldığını ve birçok anısı olduğunu ifade eden Ak, “Ben araba kullanmayı bu arabada öğrendiğim.  Araba tümüyle orijinaldir. Gündelik hayatta da kullandığım bir araçtır. Antika tutkusu da çocukluktan geliyor. İşletmemde de bir tane daha aynı modelde araba var. Yine motosikletlerim var. Onları da sergiliyorum. Avrupa turunda en çok İtalya’yı önemsiyorum. Bu arabaların çıkış yeri İtalya ve onlara bizde de bu arabaların olduğunu ve ilk günkü gibi yeni durduğunu göstermek istiyorum. Hem ülkemizi hem Aksaray’ımızı tanıtmak istiyorum” diye konuştu. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası