banner
Gündem

2. Geleneksel Sünnet Şöleni başladı

Aksaray Belediyesinin geleneksel olarak bu yıl 2’ncisini düzenlediği Sünnet Şöleni 27 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Kılıçarslan Parkı’nda yapılacak. Sünnet şöleni, Aksaray Belediyesi Gençlik ve Bilim Merkezi önünde başlayacak kortejle start..

2. Geleneksel Sünnet Şöleni başladı
banner

Aksaray Belediyesinin geleneksel olarak bu yıl 2’ncisini düzenlediği Sünnet Şöleni 27 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Kılıçarslan Parkı’nda yapılacak. Sünnet şöleni, Aksaray Belediyesi Gençlik ve Bilim Merkezi önünde başlayacak kortejle start alacak.

Şölen havasında geçmesi planlanan Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleninde çocuk oyun alanları kurulacak. Çocuklar maskotlar eşliğinde doyasıya eğlenecek. Ayrıca çocuklar için sahnede mini oyun gösterileri ve konserler düzenlenecek. Mehtaran ekibi, çocuklar için gösteri yapacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geleneksel hale gelen sünnet şöleni ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu yıl 475 çocuğumuz sünnet edilerek erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet şöleni düzenleyerek onların ve ailelerinin heyecanına ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. 27 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Bilim Merkezi önünden başlayacak . Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi. (Haber Büleni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası