banner
Röportaj

2. Kılıçarslan’ın uğurlu kenti: Aksaray

Aksaray”ın gezilesi görülesi yerlerine, yemeklerine, gelenek ve göreneklerine aynı zamanda yakın tarihine yaptığımız yolculuk esnasında, aksaray”ı derinlemesine tanımak adına, egemen gazetesi okurları için oluşturduğumuz ‘aksaray”ı keşfediyoruz” yazı dizisinde ilk hafta..

2. Kılıçarslan’ın uğurlu kenti: Aksaray
banner

Aksaray”ın gezilesi görülesi yerlerine, yemeklerine, gelenek ve göreneklerine aynı zamanda yakın tarihine yaptığımız yolculuk esnasında, aksaray”ı derinlemesine tanımak adına, egemen gazetesi okurları için oluşturduğumuz ‘aksaray”ı keşfediyoruz” yazı dizisinde ilk hafta konumuz aksaray”ın ismi ve lakapları.

İslam tarihi ve sanatları bölümü Öğretim Üyesi doç. dr. ramazan ata ve tarihçi yazar dr. mustafa fırat gül ile aksaray isminin nereden geldiğine ve kentin almış olduğu özel isimlere dair bir röportaj gerçekleştirdik.

İşte sümeyye çalışkan”ın sorduğu, alanında uzmanlaşmış kişilerin yanıtladığı keyifli söyleşiden siz, egemen gazetesi okurları için derlediklerimiz…

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası