banner
Eğitim

2019-2022 döneminin faaliyetleri kitaplaştırıldı

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ), 2019-2022 arasında yapılan tüm çalışmalar bir rapor haline getirilerek kitaplaştırıldı. “2019-2022 Yılları Gelişim Raporu” isimli kitap, ilgili üç yıl içinde yapılan tüm çalışma alanlarındaki faaliyetleri kapsıyor. Kitap,..

2019-2022 döneminin faaliyetleri kitaplaştırıldı
banner

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ), 2019-2022 arasında yapılan tüm çalışmalar bir rapor haline getirilerek kitaplaştırıldı. “2019-2022 Yılları Gelişim Raporu” isimli kitap, ilgili üç yıl içinde yapılan tüm çalışma alanlarındaki faaliyetleri kapsıyor. Kitap, özellikle gelecek yıllar için kaynak olma niteliği bakımından önem teşkil ediyor.

Daha önce de 2015-2019 dönemini kapsayan tüm faaliyetleri basılı bir kaynak haline getirdiklerini ve ASÜ’nün web sitesinden herkesin erişimine sunduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, farklı birimlerin farklı konular üzerinde gerçekleştirdikleri çalışmaların bir araya getirilmesinin birkaç açıdan önemli olduğunu belirtti.

Hem ASÜ’nün kurumsal arşivinin gelişmesi hem de farklı diğer çalışmalara yol göstermesi bakımından envanter raporlamalarını kıymetli bulduklarına dikkat çeken Şahin, “ASÜ, bugün içinde bulunduğu konuma bir anda gelmedi, uzun yılların emeği var. Kurumumuzun ilerleyişine katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ASÜ’nün gelişmesi, fiziki ve akademik alanda belirli kazanımlar edinerek ilerlemesi adına çalıştık ve çalışıyoruz” dedi.

Yapılan çalışmaların ve bu doğrultuda hazırlanan kitabın fiziki ve akademik görünümü yansıtmanın ötesinde, kurumsal kimlik kazanılmasına da vesile olduğuna işaret eden ASÜ Rektörü, “Hazırladığımız ilk kitabımızın devamı niteliğinde olan bu kitap kurumsal bir hafıza oluşturarak ihtiyaç duyan herkese yol gösterecektir” dedi.

Şahin, göreve geldikleri günden itibaren mevcut standartları daha ileriye taşıyarak ASÜ’ye ve Aksaray’a âşık bir şekilde çalışmaya devam ettiklerinin de altını çizdi.(Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası