banner
Gündem

24 Kasım’a özel fidan dikilecek

Aksaray Belediyesi 24 Kasım’da Kireçlik Mevkii’nde oluşturulan öğretmenler günü hatıra ormanına fidan dikme etkinliği düzenleyecek. Geleceğe; yaşanılabilir ve yeşil bir Aksaray bırakmak için oluşturulan 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı’nda..

24 Kasım’a özel fidan dikilecek
banner

Aksaray Belediyesi 24 Kasım’da Kireçlik Mevkii’nde oluşturulan öğretmenler günü hatıra ormanına fidan dikme etkinliği düzenleyecek.

Geleceğe; yaşanılabilir ve yeşil bir Aksaray bırakmak için oluşturulan 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı’nda yeni fidanlar yeşil dokuya katkı sağlayacak.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu şekilde konuştu: “Büyük bir fedakârlık içerisinde görevini yerine getiren öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrenciler gibi daha önce oluşturduğumuz hatıra ormanında yetişecek fidanlar da inşallah hem öğretmenlerimiz için kalıcı bir hediye hem de ‘Yeşil Aksaray’ için büyük katkı sağlayacaktır.”

Şehrin ana arterleri başta olmak üzere park bahçelerde, orta refüjlerde ve diğer ağaçlandırma alanlarında yeşillendirmeye büyük önem verdiklerini bildiren Aksaray Belediyesi 200 bin ağaç dikimi hedefine doğru kararlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Yeşil Aksaray olgusunu yeniden hayata geçirmek için büyük gayret gösterdiklerini belirten Dinçer, “Fatih Millet Bahçesi projesi büyük beğeni almıştı. Bugünlerde açılışa hazırlanan şehrin tarihi doğal güzelliklerini de içinde barındıran Kalanlar Millet Bahçesinin tamamlanmasıyla, şehrin yeşil alan varlığı daha da zenginlik kazanacak” dedi. (Haber Bülteni)

 

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası