banner
Gündem

25 ilden gelen misafirler Aksaray’a hayran kaldı

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen su kabağı festivaline 25 ilden 85 misafir katılım sağladı. Etkinlik sonrası kenti gezen misafirler Ihlara Vadisi, Narlı Göl, Güzelyurt, Somuncu Baba gibi tarihi ve turistlik yerleri..

25 ilden gelen misafirler Aksaray’a hayran kaldı
banner

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen su kabağı festivaline 25 ilden 85 misafir katılım sağladı. Etkinlik sonrası kenti gezen misafirler Ihlara Vadisi, Narlı Göl, Güzelyurt, Somuncu Baba gibi tarihi ve turistlik yerleri gezerek hayran kaldı.

Aksaray’ın tarihi zenginlikleri olan bir şehir olduğunu ifade eden Mehmet Türkoğlu, “Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen su kabağı işleme sanatı etkinliği için Aksaray’a geldik. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Etkinlik sonrası tarihi ve turistlik yerleri toplu bir şekilde gezdik.  Aksaray doğa harikası ve tarihi zenginlikleri olan bir şehirmiş. Çektiğimiz foto ve görüntüleri sosyal medyadan paylaştık. Paylaşım sonrası çok güzel tepkiler aldık” dedi.

‘ANADOLU ŞEHİRLERİNİ BOZKIR OLARAK BİLİRDİK’

Doğa ve tarihin iç içe olduğundan bahseden Yurdagül Şeker ise gezinin unutulmaz bir anı olarak kalacağını söyledi. Şeker şöyle konuştu: “Aksaray’da bu kadar gezilecek doğa harikası mekânın olduğunu bilmiyorduk. Ihlara Vadisi, Güzelyurt, Narlı Göl gibi yerleri gezdik. Biz Anadolu şehirlerini bozkır olarak bilirdik. Ihlara ve Güzelyurt ilçesinin yeşilliğine hayran kaldık. Birde burada yaşayan insanlar çok misafirperver ve çok güzel yemekleri var. Bizim için unutulmaz bir anı oldu. Gittiğimiz  şehirlerde bu güzellikleri anlatacağız.” Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası