banner
Spor

25 yıldır elinden raketi düşürmüyor

Para Masa Tenisi Milli Takımı’nın, en tecrübeli oyuncusu Neslihan Kavas, 10 yaşında tanıştığı masa tenisinde 25 yıldır raketi elinden düşürmüyor. Kasım ayında İspanya’nın Granada kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na takım..

25 yıldır elinden raketi düşürmüyor
banner

Para Masa Tenisi Milli Takımı’nın, en tecrübeli oyuncusu Neslihan Kavas, 10 yaşında tanıştığı masa tenisinde 25 yıldır raketi elinden düşürmüyor.

Kasım ayında İspanya’nın Granada kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na takım halinde hazırlanan Para Masa Tenisi Milli Takımında oynayan ve Aksaray’daki kampta ter döken 35 yaşındaki Kavas , “Masa tenisi ile bir tesadüf eseri tanıştım. Erkeklerle futbol oynarken DSİ Eskişehirspor’un Masa Tenisi antrenörü Ziya Önel’in tavsiyesi üzerine 10 yaşında masa tenisine başladım. Ailemin de desteği ile ilk raketi o zaman elime aldım. O günden bu güne raketi elimden hiç bırakmadım. Yaklaşık 25 yıldır da masa tenisi sporunu severek sürdürüyorum” dedi.

‘İSPANYA’DAN MADALYALARLA DÖNECEĞİZ’

Milli takıma ilk seçildiğinde takımın en genç oyunsunun kendisi olduğunu belirten Kavas, “25 yıldan bu güne geldiğimiz noktaya baktığımız zaman bedensel engelliler masa tenisi takımının Türkiye’de lokomotif branşlardan birisi olduğunu  söyleyebilirim.  Bende şu anda takımın en yaşlısı oldum. Altan gelen güçlü bir ekibimiz var. Kasım ayında İspanya’nın Granada kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda takım halinde madalyalar kazanıp, İstiklal Marşımızı okutup ay-yıldızlı bayrağımızı gönlere çektirmek istiyoruz ” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası