banner
Gündem

506 kadın polis adayı mezun oldu

Aksaray  Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’nde eğitimlerini tamamlayan  506 kadın  polis adayı düzenlenen törenle mezun oldu. Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkan Vekili..

506 kadın polis adayı mezun oldu
banner

Aksaray  Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’nde eğitimlerini tamamlayan  506 kadın  polis adayı düzenlenen törenle mezun oldu. Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, protokol üyeleri ve polis adayları ile aileleri katıldı.

‘SEVGİ DİLİNİ GİTTİĞİNİZ

HER YERE YAYMALISINIZ’

Törende açıklama yapan Vali Hamza Aydoğdu , ”Buradan mezun olan 506 polisimiz 81 ilimizin farklı yerlerinde şanlı hilalimizin gölgesinde bizleri korumak için hizmet edecekler. Sizler değişimin ve dönüşümün öncülerisiniz. Aldığınız sorumluluklar çok ağır. Dünya hızla küçülüyor ve bilgi ile iletişim temelleri üzerinde yeni bir dünya kuruluyor. Bu değişimi yakalamak ve ayak uydurmak zorundasınız. Eğitim ve disiplin ile mesleğinizi icra ederken, kullanacağız dil sadece sevgi dili olmalıdır. Sevgi dilini gittiğiniz her yere yaymalısınız ve hayat tarzı edinmelisiniz ”dedi.

   

‘ATTIĞINI VURAN

MEMURLAR GÖNDERİYORUZ’

Aksaray Şehit Önder Güzel  Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü  Niyazi Turgay, 1995 yılından bugüne kadar 13 bin 625 polis memuru kazandırdıklarını belirtti.

Turgay, “Bugüne kadar her bir öğrencimizi attığını vuran memurlar olarak kadrolarına gönderdik. Milletimiz bizden Türk milli ve manevi değerlerinden ve insan haklarına taviz vermeden kanunlara bağlı tarafsız hoşgörülü, disiplinli olmayı beklemektedir. Bu milletin birliğine kasteden vatan hainleri ile 15 Temmuz hain darbe girişimine yeltenen hainlerle mücadelemiz sürecek” şeklinde konuştu.

Daha sonra polis adayları polis yemini ederek keplerini fırlattı. Polisliğe adım atan öğrencilerin ailelerine koşmasıyla duygu dolu anlar yaşandı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası