banner
Gündem

Sinema kültürü yaygınlaşıyor

Aksaray Valiliği himayesinde ‘Köyümde Sinema Var’ projesi kapsamında Kızılkaya Köyü’nde etkinlik düzenlendi. İlçelerde başlayan etkinlikler belde ve köylerde de devam ediyor. Proje kapsamında açık havada kurulan sinema perdesinden seçkin film..

Sinema kültürü yaygınlaşıyor
banner

Aksaray Valiliği himayesinde ‘Köyümde Sinema Var’ projesi kapsamında Kızılkaya Köyü’nde etkinlik düzenlendi.

İlçelerde başlayan etkinlikler belde ve köylerde de devam ediyor. Proje kapsamında açık havada kurulan sinema perdesinden seçkin film gösterimleri sunuluyor.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Açık Hava Sineması projesi ile bütün köylerde bu faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Çocuklar, gençler ve ailelerin katılımı ve ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Vali Aydoğdu, kent merkezindeki sosyo-kültürel faaliyetlerin köylerde de yaygınlaştırılacağını kaydetti.

Şehir merkezinden farklı liselerden öğrencilerinde katıldığı etkinlik; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Afet Acil Durum Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde gerçekleştirildi.

Vali Hamza Aydoğdu beraberinde Gülağaç Kaymakamı İbrahim Cem Deveci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, STK Başkan ve temsilcileri ve birim amirleri ile vatandaşlarla birlikte; hayatı sokaklarda geçen genç bir çocuğun zengin bir aile tarafından himaye edilmesi ve değişen hayatını anlatan ‘Kör Nokta’ adlı filmi izledi.

Vatandaşlara patlamış mısır ve içecek ikramında bulunulurken etkinliğe katılan çocuklar ve aileler düzenlenen proje ile gerçekleştirilen etkinlik nedeniyle Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası