banner
Gündem

Aksaray’da sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak

Aksaray Gülağaç Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında Gülağaç ilçesinden gelen öğrenciler sinema ile buluştu. Park Site AVM Klas Sinema Salonu’na gelen Saratlı ve Çatalsu İlkokulu öğrencileri..

Aksaray’da sinemaya  gitmeyen çocuk kalmayacak
banner

Aksaray Gülağaç Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında Gülağaç ilçesinden gelen öğrenciler sinema ile buluştu.

Park Site AVM Klas Sinema Salonu’na gelen Saratlı ve Çatalsu İlkokulu öğrencileri ‘Aslan Hürküş’  filmini izledi. Patlamış mısır ve su ikramının ardından öğrenci ve öğretmenler keyifli dakikalar geçirdi.

Gülağaç İlçesi Kaymakamı İbrahim Cem Deveci,  öğrencilerin mutluluğuna ortak olduklarını söyledi. Çocukların sosyal faaliyetler içerisinde yer alması gerektiğini belirten Deveci, “İlçemizde daha önce sinemaya gitme imkanı olmayan öğrencilerimiz var. Onları sinemayla buluşturmaya devam ediyoruz. Projemiz Saratlı beldesi ile Çatalsa köyünden gelen çocuklarımız burada kaynaşıp birlikte sinema filmi izlediler. Onların gözlerindeki bu sevinç ise bizleri gururlandı” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası