banner
Siyaset

Adayımız belli kararımız net: ‘REİS’

AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Av. Sinan Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin açıklama yaptı. Bir haftalık süreç içerisinde Türk siyasetinde bu kadar ani manevraları görmenin oldukça..

Adayımız belli kararımız net: ‘REİS’
banner

AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Av. Sinan Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin açıklama yaptı.

Bir haftalık süreç içerisinde Türk siyasetinde bu kadar ani manevraları görmenin oldukça şaşırtıcı olduğunu söyleyen Özkan, “Genç kuşak Millet İttifakı sayesinde koalisyonun ne kadar yararsız olduğunu gördü. 6+1 masada yaşanan manevralı hareketler koalisyonun olumsuz bir yapılanma olduğuna güzel bir örnek oldu” dedi.

6+1 masanın kaos habercisi olduğunu vurgulayan Özkan, “Bugün Cumhurbaşkanının üstünde bir vesayet sistemi oluşturarak bugüne kadar hiç denenmemiş, Türk devletinin en başındaki ismin üstünde 7 kişinin karar verecek olması gelecekte meydana gelebilecek siyasi kaosun öncüsü ve habercisidir. Ülkemizin özellikle pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı,  11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem gibi önemli süreçleri başarıyla atlatmasındaki yegane faktör hızlı hareket edilmesini sağlayan başkanlık sistemidir. 7 yamalı bir bohça gibi karşımızda duran yığının Türkiye’ye katacağı hiçbir fayda yoktur” diye konuştu.

Milletin en iyi hakem olduğuna dikkat çeken Özkan, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Milletimiz ariftir, her şeyi çok iyi görür. Milletimiz en iyi hakemdir ve seçimini de bu yönde yapacaktır.

Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız ve milletvekillerimiz deprem bölgesinde yaraları sarmak adına canla başla mücadele verirken, Millet İttifakı unsurları Cumhurbaşkanı yardımcılarını, bakanları ve milletvekili taksimatını gerçekleştiriyor. Bu çok üzücü bir tablodur.

Biz can derdine düşerken onlar koltuk derdine düşmüştür.

Bizim adayımız belli kararımız nettir. Böyle bir dönemde bizim düşünmemiz yegane şey milletimizin dertlerine derman olabilmektir. Takdir milletimizindir.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası