banner
Gündem

Bakan Muş, semt pazarı açılışına katıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “İradenin olmadığı yerde idare olmaz ve yönetim olmaz. Belirsizlikler Türkiye’ye zaman kaybettirir.” dedi. Bakan Muş, Aksaray Belediyesince yapımı tamamlanan yeni kapalı semt pazarının açılış töreninde yaptığı..

Bakan Muş, semt pazarı açılışına katıldı
banner

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “İradenin olmadığı yerde idare olmaz ve yönetim olmaz. Belirsizlikler Türkiye’ye zaman kaybettirir.” dedi.

Bakan Muş, Aksaray Belediyesince yapımı tamamlanan yeni kapalı semt pazarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti.

Aksaray Belediyesinin genç, dinamik ve çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğunu belirten Muş, şöyle konuştu:”Açılışını gerçekleştireceğimiz kapalı pazar yeri vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. 38 gün sonra ülkemizde bir seçim olacak. Hepimiz sandık başına gideceğiz. 2023’ten itibaren ülkemizi 5 yıl yönetecek kişiyi seçeceğiz. Hem milletvekilliği için hem de Cumhurbaşkanlığı için seçim olacak. Aksaray sağ olsun geçtiğimiz seçim dönemlerinde yüksek bir destek verdi. Aynı desteği bu seçimde de sizlerden bekliyoruz. İradenin olmadığı yerde idare olmaz ve yönetim olmaz. Belirsizlikler Türkiye’ye zaman kaybettirir. Geçmiş 20 yılda yaptıklarımız önümüzdeki 5 yıl içerisinde apaçık bir göstergedir. 7-9-10 kişi bir araya gelip Türkiye Cumhuriyetine hükümet etmesi mümkün değildir. Bir yerde irade yoksa orada maalesef idarede olmaz.”

Muş, dünyanın içerisinden geçtiği süreci herkesin bildiğini ifade etti.

Türkiye’nin etrafının istikrarsızlıklarla dolu olduğuna dikkati çeken Muş, şunları kaydetti:

“Türkiye kendi içerisinde istikrarını ve ekonomik büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Burada istikrarın ve güvenin devam etmesi gerekiyor. Bunun adresi de Cumhur İttifakıdır. Türkiye’nin bir bilinmeyenle hangi görüşmenin, pazarlıkların neticesinde oluşturulan bir siyasi menfaat bloğunun taşıyacağı yerde olmamalı. Bu durumdan bir daha geri dönüş olmayacak. Bunlar bizi elde ettiğimiz ekonomik noktadan geriye götürebilir. Bunun için bizi daima ileriye ve gelişmeye açık olan Cumhur İttifakına sizlerin desteğini bekliyoruz.”

Konuşmaların ardından yeni kapalı semt pazarının açılışı yapıldı.

Bakan Muş, açılış programının ardından Aksaray Belediyesince düzenlenen halk iftarına katıldı.

Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası