banner
Gündem

Adıyaman’dan acı haber geldi

DEPREMDE ÖLEN ANNE VE 3 KIZI AKSARAY’DA TOPRAĞA VERİLDİ Aksaray nüfusuna kayıtlı Nurcan Güler (47), eşi Celal Güler (48) ve kızları Fatma Güler (20), Nimet Güler (18) ve Emine Güler..

Adıyaman’dan acı haber geldi
banner

DEPREMDE ÖLEN ANNE VE 3 KIZI AKSARAY’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Aksaray nüfusuna kayıtlı Nurcan Güler (47), eşi Celal Güler (48) ve kızları Fatma Güler (20), Nimet Güler (18) ve Emine Güler (12) Adıyaman’daki depremde yaşamını yitirdi.

Anne ve 3 kızı Aksaray’da toprağa verilirken, kız kardeşlerin tabutuna gelinlik örtüldü. Aileden geriye oğulları ise Samet Güler kaldı.  Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen depremde, Adıyaman’daki evlerinde depreme yakalanan bir aile yıkılan binanın altında kaldı.

Çalışma başlatan ekipler, sabah saatlerinde 5 kişilik ailenin cansız bedenine ulaştı. Memleketleri Aksaray’a getirilen anne ve 3 kızı Somuncu Baba Külliyesi’nde kılınan cenaze namazı sonrası Ervah Mezarlığı’nda toprağa verildi. Baba Celal Güler ise Adıyaman’da toprağa verildi. Aileden geriye Düzce’de görev yapan sağlık memuru Samet Güler kaldı. Cenaze töreninde akrabaları Fatma, Nimet ve Emine Güler kardeşlerin tabutlarına gelinlik örttü. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası