banner
Özel

Adrenalin tutkunları lunaparkta

Hız ve adrenalin tutkunlarının bir numaralı mekânı olan lunapark oyuncaklarıyla vatandaşların eğlence merkezi haline geldi. Aksaray Kültürpark içerisinde yıllardır hizmet veren eğlence mekânı, bu yıl da sezonunu açtı. Rengârenk oyuncakların..

Adrenalin tutkunları lunaparkta
banner

Hız ve adrenalin tutkunlarının bir numaralı mekânı olan lunapark oyuncaklarıyla vatandaşların eğlence merkezi haline geldi.

Aksaray Kültürpark içerisinde yıllardır hizmet veren eğlence mekânı, bu yıl da sezonunu açtı. Rengârenk oyuncakların yer aldığı lunaparkta doyasıya eğlenen çocukların yanı sıra, hız ve adrenalin tutkunları da oyuncaklarla keyifli bir gün geçiriyor. Aksaray güneşi, Kamikaze, Roket ve Gondol gibi birçok oyuncağın bulunduğu parka sıcak havalar sebebiyle vatandaşlar akşam vakitlerinde uğramayı tercih ediyor.

Aksaray’ın tek lunaparkı olma özelliği taşıyan mekan yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Periyodik bakımlarının daima yapıldığını ifade eden lunapark müdür Mehmet Ali Uyar insanların oyuncakları güven içerisinde kullanabileceğini kaydetti. Uyar, şöyle konuştu: “Hazırlıklarımızı tamamladık ve lunapark sezonunu açtık. Sağlıklı ve ferah ortamıyla hizmet verdiğimiz lunaparkta gerekli tedbirleri aldık. Kapımız her türlü adrenalin tutkununa açık. Parkımızda hem çocuklar hem de gençler için farklı eğlence araçları bulunuyor. Aksaray güneşi, roket, dönme dolap, ranger, discovery, çarpışan araba, uçak, elma kurdu, balerin, gondol, uçak, palyaço, atlıkarınca, tren ve birçok çocuk oyun grupları ile hizmet veriyoruz.” Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

                 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası