banner
Gündem

Ağır ‘Cumhuriyet özgürlük ve eşitliktir’

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır Cumhuriyetin ilanının 99’uncu yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Ağır yayınladığı kutlama mesajında Atatürk’ün  ‘Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz’ sözlerinin üzerinden 99..

Ağır ‘Cumhuriyet özgürlük ve eşitliktir’
banner

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır Cumhuriyetin ilanının 99’uncu yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Ağır yayınladığı kutlama mesajında Atatürk’ün  ‘Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz’ sözlerinin üzerinden 99 Yıl geçtiğini belirterek şu şekilde konuştu: “Cennet vatan ülkemizde bugün hepimiz Cumhuriyetin bizlere sağladığı İmkanlarla ülkemizde huzur içinde yaşamaktayız Cumhuriyeti eleştirenler bulundukları makamları Cumhuriyete borçludur.  29 Ekim 1923 bağımsızlığa duyulan derin özlemin, geleceğe bağlanan benzersiz ümidin, milli egemenliğe beslenen tarifsiz sevdanın başlangıç noktasıdır. Bunun içindir ki; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türk milletinin en önemli ve en anlamlı günüdür. Çünkü bugün Cumhuriyet ilan edilmiş ve yüce milletimiz Cumhuriyet yönetimiyle birlikte esasen özünde var olan özgürlük ve eşitlik gibi en temel insan haklarından olan evrensel değerlere kavuşmuş, bu değerleri özümseyerek yaşam biçimine dönüştürmüş, modern yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Ulu Önder Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesine sımsıkı sarılarak, Cumhuriyetle demokrasinin kaderini bir ve ortak görerek Türkiye’nin istiklal ve istikbaline sahip çıkmak her Türk evladının en önemli ve öncelikli görevi olmalıdır. Cumhuriyet değerlerine canımız pahasına sahip çıkmak, onları korumak görevimizi hakkıyla yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız olan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlara, vatan ve millet için hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası