banner
Asayiş

Agresif sürücülere denetim

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı trafik güvenliğinin sağlanmasında köy ve mahalle yollarında seyreden agresif sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Trafik Jandarması ekipleri, trafikte sürücüleri kural, yasaklama ve kısıtlamalara uygun şekilde araç kullanmaya..

Agresif sürücülere denetim
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı trafik güvenliğinin sağlanmasında köy ve mahalle yollarında seyreden agresif sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Trafik Jandarması ekipleri, trafikte sürücüleri kural, yasaklama ve kısıtlamalara uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, alkol etkisinde araç kullanımından kaynaklı trafik kazalarının önüne geçmek maksadıyla denetimlerini sürdürüyor. Denetimler esnasında sürücülere, durdurulma nedenleri ve işlemler hakkında bilgilendirme yapıldı. Stres ve alkol etkisinde araç kullanmanın yol açtığı kaza ve meydana gelen ölümler hakkında yol kenarı bilgilendirmesi de yapıldı. Ekipler, kazaların azaltılması maksadıyla denetimlere ve farkındalık çalışmalarına devam edileceğini söyledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası