banner
Eğitim

Aile eğitim seminerleri sürüyor

Aksaray Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (AKÇED) , Aksaray Belediyesi ve AK İrfan Koleji’nin birlikte organize ettikleri, ‘Aile Eğitim’ seminerleri AK İrfan Koleji Konferans Salonu’nda iki oturum halinde..

Aile eğitim seminerleri sürüyor
banner

Aksaray Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (AKÇED) , Aksaray Belediyesi ve AK İrfan Koleji’nin birlikte organize ettikleri, ‘Aile Eğitim’ seminerleri AK İrfan Koleji Konferans Salonu’nda iki oturum halinde gerçekleştirildi. Psikoterapist, Aile ve Çift Terapisti-Yazar Nuray Baştan Aydın kürsüye gelerek seminerler dizisinin ikincisi olan ‘Çocukların Yaş Evrelerine Göre Ebeveyn Tutumları’ konulu konuşmasını dinleyicilerle etkileşimli bir şekilde sohbet havasında yürüttü.

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Yaşar Musaoğlu tarafından Kanun dinletisi sunuldu. Mini kanun konserinde, katılımcıların da eşlik etmesiyle, Türk Sanat Musikisinin üç güzel örneğini dillendiren Musaoğlu, büyük beğeni aldı. Seminerin soru-cevap bölümünde dinleyicilerin konuşmacıya konuyla ilgili yönelttikleri sorular cevaplandırıldı. Konuşmasının ardından AKÇED Başkanı Nuri Coşgun, Psikoterapist Aydın’a plaket takdiminde bulundu. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası