banner
Gündem

‘Ailemi Seviyorum’ projesinde 710 öğrenci eğitim aldı

Aksaray Valiliği himayelerinde gerçekleşen ‘Ailemi Seviyorum’ projesi kapsamında İŞKUR aracılığıyla birçok okulda eğitim verildi. Proje kapsamında bugüne kadar toplamda 710 öğrenci eğitim aldı. Gerçekleştirilen eğitimler kapsamında Kılıçarslan Ortaokulu, Kanuni Anadolu..

‘Ailemi Seviyorum’ projesinde 710 öğrenci eğitim aldı
banner

Aksaray Valiliği himayelerinde gerçekleşen ‘Ailemi Seviyorum’ projesi kapsamında İŞKUR aracılığıyla birçok okulda eğitim verildi. Proje kapsamında bugüne kadar toplamda 710 öğrenci eğitim aldı. Gerçekleştirilen eğitimler kapsamında Kılıçarslan Ortaokulu, Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu olmak üzere toplamda 330 öğrenciye ulaşıldı. Proje kapsamında; Aile içi iletişimi artırmak, güçlü aile bağları ve huzurlu bir toplum konuları üzerinden Aksaray Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere kariyer planlama, 21. yüzyıl yetkinlikleri, yapay zeka, geleceğin meslekleri, iş arama kanalları, mülakat simülasyonları, CV hazırlama geleceğin meslekleri ve meslek seçiminin önemi gibi çeşitli konularla ilgili seminerlerde iş ve meslek danışmanları tarafından verildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası