banner
Gündem

Ak Parti heyeti istişare turlarını sürdürüyor

  Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mensubu iş adamlarıyla bir araya gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,  yatırımcılarla bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekili Aydoğdu; “Yatırımcı iş..

Ak Parti heyeti istişare  turlarını sürdürüyor
banner

 

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mensubu iş adamlarıyla bir araya gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,  yatırımcılarla bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekili Aydoğdu; “Yatırımcı iş adamlarına, yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Bu bölgede yapılan üretimler, ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. İşadamlarımıza kârlı, verimli, hayırlı işler diliyorum.”

Aksaray ve ülke ekonomisine katkı sağlayan herkesin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerinin altını çizen Altınsoy, “Her konuda yatırımcılarımıza destek olmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Doğduğu diyarlara sevdalı, emeğin ve alın terinin kıymetini bilen, memleketine değer katmak için birbiriyle yarışan sanayici ve yatırımcılarımıza ilimize ve ülkemize kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Aksaray’ın gelişmesi yatırımdadır, üretimdedir, istihdamdadır” diye konuştu.

Aydoğdu ve Altınsoy iş dünyası ile istişarelerin ardından dernek ve vakıf yöneticileri ile bir araya gelerek yerel ve ulusal gündeme dair bilgi alışverişi yaptı.

İstişarelerin başarılı sonuçlar getirdiğini bildiklerini ve buna oldukça önem verdiklerini aktaran Milletvekili Aydoğdu, “Sizlerin çalışmaları toplumumuz açısından büyük önem arz ediyor. Bizim medeniyetimizde vakıflar, toplum yararına çalışan dernekler çok değerlidir. Her gittiği yere toplumsal dayanışma kültürünü de taşımış bir medeniyetin evlatları olarak bu değerlerimizle dünyaya örnek olmaya devam edeceğiz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. AK Parti olarak kamuoyu yararına çalışan kuruluşlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası