banner
Siyaset

AK Parti heyetinden tarım fuarına ziyaret

milletvekili cengiz aydoğdu, ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte aksaray 6.uluslararası tarım ve hayvancılık fuarını ziyaret ederek, stantları dolaştı. tarım alet ve makine üreticisi, tohum..

AK Parti heyetinden tarım fuarına ziyaret
banner

milletvekili cengiz aydoğdu, ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte aksaray 6.uluslararası tarım ve hayvancılık fuarını ziyaret ederek, stantları dolaştı.

tarım alet ve makine üreticisi, tohum ve gübre, hayvancılık ekipmanları ve yem karma, alternatif enerji ve gıda olmak üzere farklı sektörlerde, ulusal ve uluslararası ölçekte 250 firmanın katıldığı fuarda üreticilerin işlerinde kolaylık sağlayacak makineler günümüz teknolojisi ile yeniden hayat buldu. fuara katılan firmaları teker teker ziyaret ederek çalışmalarından başarılar dileyen ak parti heyeti, makine ve ekipmanların günümüz teknolojisiyle yenilendiğini ifade etti.

 

‘fuarlar İlİmİzİn gelİŞmesİne bÜyÜk bİr katki saĞliyor”

 

aksaray”ın tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı önemli illerden birisi olduğuna işaret eden milletvekili aydoğdu, “Şehrimizin geçim kaynaklarının başında tarım ve hayvancılık gelmektedir. tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu ilimizde fuar düzenlenmesi de son derece önemlidir. bu tür fuarlar ilimizin gelişmesine de büyük bir katkı sağlıyor. fuarın büyütülmesi geliştirilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. çiftçilerimizin ve üreticilerimizin her zaman yanındayız. çiftçi ve üreticilerimize desteklerimiz her zaman devam edecek” dedi.

 

6.uluslararası tarım ve hayvancılık fuarının aksaray”a büyük katkı sağladığını belirten başkan altınsoy, her geçen yıl fuara katılan firma sayısının arttığını dile getirdi. aksaray”ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir il olduğunu ve en önemli geçim kaynağının da tarım ve hayvancılık olduğunu ifade eden İl başkanı hüseyin altınsoy, fuarda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerini iletti. milletvekili aydoğdu ve İl başkanı altınsoy, beraberindekilerle birlikte fuara katılan firmaların stantlarını tek tek ziyaret ettiler. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası