banner
Gündem

AK Parti heyetinden ziyaret

milletvekili cengiz aydoğdu; ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer ve merkez İlçe başkanı hamza aktürk ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla olan temaslarını sürdürüyor…

AK Parti heyetinden ziyaret
banner

milletvekili cengiz aydoğdu; ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer ve merkez İlçe başkanı hamza aktürk ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla olan temaslarını sürdürüyor.

her zaman halkla içe içe olmaya ve onların taleplerini dinlemeye büyük özen gösterdiklerini belirten aydoğdu, ak parti”nin başarılı hizmet siyasetinin altında ortak akıl ve istişarenin yattığına işaret etti. göstermelik siyaset yapmadıklarını kaydeden aydoğdu, “biz 20 yıldır gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın yanında durduysak bundan sonra da aynı şekilde duracağız. bu millete en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

‘sahada da omuz omuza beraberİz”

her zaman dinamik, her zaman sahada olan ak parti kadroları olarak çalışmalara hız kazandırdıklarını aktaran İl başkanı altınsoy, “ak parti ve milliyetçi hareket partisi olarak cumhur İttifakı ile hep beraber hareket ediyoruz. sahada da omuz omuza hep beraberiz. bundan sonraki süreçte de beraber hareket etmeye devam edeceğiz. ortak paydamız aksaray. hep daha iyisinin peşindeyiz. gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak. bizim siyasetimizin odak noktası insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın söylemi çalışmalarımızın merkezi olmuştur. milletine aşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuz aynı şekilde devam ediyor. cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. her zaman ifade ettiğimiz gibi biz millete efendi değil hizmetkâr olmaya geldik. çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası