banner
Gündem

AK Parti İl Teşkilatı muhtarlarla bir araya geldi

Aksaray AK Parti İl Teşkilatı, Gülağaç İlçesine bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda köylerde yürütülen ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren heyet, tüm muhtarları tek tek dinleyerek talep..

AK Parti İl Teşkilatı muhtarlarla bir araya geldi
banner

Aksaray AK Parti İl Teşkilatı, Gülağaç İlçesine bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda köylerde yürütülen ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren heyet, tüm muhtarları tek tek dinleyerek talep ve sıkıntıları not etti.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile beraberindeki  İGM Başkanı Mehmet Tüzün, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, İlçe Başkanı Harun Abur, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Özel idare birim müdürleri, Gülağaç İlçesine bağlı köy muhtarlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

‘SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Milletvekili Aydoğdu, AK Parti’nin hizmet anlayışının temelden başladığını söyledi. Bu yüzden muhtarlara önem verdiklerini ifade eden Aydoğdu, “Onlar sayesinde en ücra köşedeki mahalle ve köylerimizin dahi sorunlarını öğreniyor ve bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız da hakikaten bu hizmetlerin çözülmesi için büyük çaba veriyorlar. Ben bu noktada kendilerine teşekkür ediyorum. Biz muhtarlarımızla bugüne kadar omuz omuza vererek güzel hizmetler yaptık, bundan sonra da birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘AMACIMIZ HERKESİN EŞİT HİZMET ALMASIDIR’

Talep ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını, amaçlarının tüm köyleri modernleştirip yaşanabilir kılmak olduğunu dile getiren İl Başkanı Altınsoy şöyle konuştu: “Muhtarlarımızla bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin son durumuyla ilgili bilgilendirmenin yanı sıra köylerimizin diğer sorunlarıyla kendilerinden bilgi aldık. Amacımız Aksaray’ımızın sınırları içinde eşit olarak herkesin hizmet almasıdır. Bu anlamda tüm köylerimizin değerli muhtarlarıyla buluşmaya devam edeceğiz.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası