banner
Siyaset

AK Parti milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Aksaray milletvekili adayları programda tanıtıldı. Kapalı pazar alanında iftar öncesi düzenlenen programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “14 Mayıs günü ülkemiz ve Aksaray için önemli bir..

AK Parti milletvekili adayları tanıtıldı
banner

AK Parti Aksaray milletvekili adayları programda tanıtıldı. Kapalı pazar alanında iftar öncesi düzenlenen programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “14 Mayıs günü ülkemiz ve Aksaray için önemli bir seçimi idrak edeceğiz. AK Parti kadroları olarak sadece seçim zamanlarında milletin huzuruna çıkan bir kadro değiliz. Bizler her an milletimiz ile beraber ve omuz omuzayız. AK Parti kadrolarının en büyük özelliği vefalı olmalarıdır. Türkiye yeni yüzyıla AK Parti ile yeni bir yolculuğa çıkacak. Milletvekili adaylarımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yoğun ve gayretli bir şekilde çalışmaya başladı. Ülkemiz Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hem yurt içinde hem de uluslararası arenada istikrar ve itibar kazandı. AK Parti teşkilatları olarak aldığımız emaneti en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda en yüksek oyu alarak, hem de mecliste milletvekili sayılarımızı beklenenin üzerine çıkartarak ülkemizin bugüne kadar kazanımlarını yeni dönemde de artırarak devam ettireceğiz” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKI OLARAK 4 VEKİL ÇIKARACAĞIZ’ 

Dünyaya meydan okuyan bir lider ile yol yürüdüklerini belirten Aktürk, “Çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakmak için önümüzdeki seçimin önemini çok iyi biliyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bu seçimde PKK, FETÖ ile tüm şer odakları karşımızda birleşmiş, Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmekten başka bir ideali ve iddiası olmayan bir cenahın karşısında seçime gidiyoruz. Kazanımlarımızı korumak ve daha güçlü bir Türkiye için bugüne kadar verdiğimiz mücadelenin ve gayretin daha fazlasını vermenizi istiyorum. Tüm adaylarımıza hayırlı olsun diyorum. 14 Mayıs akşamında Cumhur İttifakı olarak 4 milletvekilimizi meclise göndereceğiz. Tüm ilçelerimizde başlayan faaliyetlerimizde sürüyor. Tüm kadrolarımızla birlikte sahadayız” diye konuştu.

‘TÜRKİYEDEKİ EN İYİ SİYASİ KADRO BİZİZ’

AK Parti 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Türkiye’nin en iyi siyasi kadrosuna sahip olduklarını söyledi. Aydoğdu, “Biz birbirimizi biliyoruz. Şu anda yönetime talip olanlar içerisinde liyakatini ve ehliyetini ihya etmiş tek kadroyuz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Şehrimiz her seçimde olduğu gibi oy oranıyla Türkiye’nin ilk 3’üne girecek. Göğsünüzü gere gere savunabilirsiniz. Türkiye siyasetinin gördüğü en iyi siyasi kadroyu biz icra ettik. Milletimize anlatmakla bitiremeyeceğimiz hizmetler yaptık. Aksaray’da hep yapılmayanlar konuşuluyor. Biz yapılanları konuşacağız. Bu bir ayda yaptıklarımızı anlatacağız” dedi.

‘BİZİM BİRİNCİ SIRA ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR’

AK Parti 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy, “Bizim çok büyük bir davamız var, isimlere bakmıyoruz. Bizim listemizin birinci sırası Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bugünden itibaren Aksaray’da seferberlik ilan ediyoruz. Tüm kadrolarımızla birlikte sahada çalışacağız. Sinan Başkan ile merkez ilçede beraber başlamıştık. Allah razı olsun davamızdan hiç kopmadı. Bugüne kadarda bu davanın peşinde koştu. Sabretti. 2011 yılında aday adayı, şimdi ise aday oldu. Allah nasip ederse 28. dönemde milletvekili olarak mecliste görmek istiyoruz. Sevinç hanım ise ben belediye başkan yardımcısı iken kendisi kadın kolları başkanımızdı. Ev ev, sokak sokak gezerek bugünlere kadar geldi. Kendisinin de ilimize çok faydalı bir vekil olacağını düşünüyorum. Cengiz Bey ise bizim ağabeyimiz. Aksaray’ında abisi, bizlerin hep arkasında durdu. 5 buçuk yıl kendisi ile çalıştık. Yeni dönemde de mecliste beraber çalışabilmeyi ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ’

AK Parti 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Sevinç Kasal ise çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarını söyledi.  Kasal, “Gayemiz şehrimiz ve Türkiye’mize, geleceğimize, gençlerimize tüm kesimlerimize hizmet etmektir. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Seçimlerde gece gündüz çalışıp, Aksaray’da rekor kıracağız” şeklinde konuştu.

‘AKSARAY’DA EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ’

AK Parti 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Sinan Özkan, Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu alarak 4 vekil çıkartmak istediğini aktardı. Özkan açıklamasının devamında şöyle konuştu: “Genel merkezimizin takdirleriyle 4 arkadaşımız aday olarak görüldü. 46 aday adayımız vardı. Bizde küsme darılma olmaz. Diğer partilerin AK Parti’den daha fazla aday adayı çıkaracağı söylenmişti. Fakat bize en yakın partinin dahi üç katı aday adayı çıkardık. Partimizin her kademesinde görev yaptım. Karşınızda milletvekili adayı olarak bulunmak şereflerin en büyüğüdür. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Seçim sürecini başlattık. Bizim hedefimiz her zaman için AK Parti’de hedef en son ne ise o olmuştur. Aksaray’da Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu alıp 4 tane vekil çıkartmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızı ise ilk turda tekrar seçtirmek istiyoruz.”

‘14 MAYISTA ZAFERİ BİZ KUTLAYACAĞIZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Burada partimizin aday adayları ile bir araya gelmekten çok mutlu oldum. 14 Mayıs’ta zaferi biz kutlayacağız. Aksaray’dan 4 tane vekilimizi meclisimize göndereceğiz. Şehrimiz en güçlü şekilde AK Parti hükümetinde temsil edilecek” diye konuştu. Foto-Haber Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası