banner
Gündem

‘AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle’de gerçekleştirildi

ak parti ar-ge ve eğitim başkanlığı tarafından aksaray”da ‘bu hikâyenin kahramanı sensin” sloganıyla düzenlenen teşkilat akademisi mahalle eğitim programı gerçekleştirildi. aksaray kültür merkezi”nde düzenlenen programda konuşan ak parti aksaray İl..

‘AK Parti Teşkilat Akademisi  Mahalle’de gerçekleştirildi
banner

ak parti ar-ge ve eğitim başkanlığı tarafından aksaray”da ‘bu hikâyenin kahramanı sensin” sloganıyla düzenlenen teşkilat akademisi mahalle eğitim programı gerçekleştirildi.

aksaray kültür merkezi”nde düzenlenen programda konuşan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın önderliğinde, çıktıkları yolda her alanda kendini ileriye taşıyan bir parti olduklarını söyledi.

altınsoy, “”yunus emre”nin ‘her dem yeniden doğarız” mesajına uygun şekilde kendimizi sürekli yenileyerek, geçmişten geleceğe kurduğumuz köprüyü daha da güçlendireceğiz. bugün gerçekleştireceğimiz ufuk açıcı eğitimlerin bizleri bu hedefe bir adım daha yaklaştıracağına inanıyorum. gayretli, dinamik ve azimli teşkilatımızla milletimizle kucaklaşarak çalınmadık kapı bırakmayacağız. biz hem sevincinde hem acısında milletimizle beraberiz. binlerce insan var, ben mi sorumluyum deme lüksümüz yok. bilmek zorundayız asırlardır yapılmayanları gerçekleştiren bir liderimiz var. elhamdülillah. ayasofya”nın açılması bile tek başına yeter. böyle bir lider ile aynı yolda yürümek ve görev almak en büyük onur ve gururdur” dedi.

eğitim programında ak parti 26. dönem milletvekili ve genel merkez mkyk üyesi ahmet gündoğdu, “teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı”, muhammed alpkent “kişisel gelişim ve etkili iletişim”, gazeteci, yazar yusuf alabarda, “siyasal iletişim ve yeni medya” ile Şair serdar tuncer, “motivasyon” konusunda ders verdi.

Öte yandan ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk eğitim verenlere plaket verdi. yoğun katılım ile gerçekleştirilen ‘teşkilat akademisi mahalle eğitim programı” hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

programa genel merkez ar-ge ve eğitim başkan yardımcısı osman karaaslan, aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, eşi serap altınsoy, ak parti 26. dönem milletvekili ve genel merkez mkyk üyesi ahmet gündoğdu, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, belediye başkanvekili yakup kadri perek, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, ortaköy İlçe başkanı zeki baba, sarıyahşi İlçe başkanı alim eraslan, sultanhanı İlçe başkanı İshak yumuşak, eskil İlçe başkanı ali mutlu, güzelyurt İlçe başkanı murat günalp, gülağaç İlçe başkanı harun abur, ağaçören İlçe başkanı tahsin köse, mahalle, belde, köy başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda davetli katıldı.(haber bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası