banner
Siyaset

AK Parti teşkilatı istişare toplantısında bir araya geldi

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı, partinin belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle İstişare Toplantısında bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk beraberinde Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve..

AK Parti teşkilatı istişare toplantısında bir araya geldi
banner

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı, partinin belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle İstişare Toplantısında bir araya geldi.

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk beraberinde Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Helvadere, Topakkaya, Yenikent, Yeşilova, Yeşiltepe Belde Başkanları ve yönetimiyle bir araya geldi.

İstişare Toplantılarında belde başkanları ve yönetimleri faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek yapılacak çalışmalar ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aktürk, toplantılar sonrası yaptığı değerlendirmelerde, “Teşkilatlarımızda önemli bir yere sahip olan belde teşkilat başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile oldukça yararlı istişarelerde bulunduk. Belde başkanlarımız teşkilatları ile ilgili yaptıkları çalışmalara her yönü ile görevlerine vakıf olarak vatandaşlarımız ve üyelerimiz ile bire bir temas halinde olduklarını memnuniyetle tespit ettik. AK Parti olarak Aksaray’ımızın her noktasında teşkilatlarımız fedakârca çalışmalarına devam ediyorlar. Bu da bize büyük bir güç ve cesaret veriyor. Tüm belde ve ilçe başkanlarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman onlarla gurur duyduğumuzu, vatandaşlarımızın yararına dokunacak her konuda kendilerine sonsuz destek verdiğimizi önemle ifade etmek istiyorum” diye konuştu. Başkan Aktürk, istişare toplantılarının ileri ki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası