banner
Siyaset

‘AK Parti’nin hizmetlerine onların hayalleri bile yetişemez’

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Aksaray İl Teşkilatı Aksaray’ın köylerine çıkartma yaptı. AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal,..

‘AK Parti’nin hizmetlerine onların hayalleri bile yetişemez’
banner

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Aksaray İl Teşkilatı Aksaray’ın köylerine çıkartma yaptı. AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan ile İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk ve parti yöneticileri gittikleri köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde tüm vatandaşları AK Parti’ye oylarıyla güçlü bir destek vermeye çağıran AK heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı yapmak istediklerini ifade etti.

‘AKSARAY’I KARIŞ  KARIŞ GEZİYORUZ’

Sadece seçimden seçime vatandaşları ziyaret eden bir siyaset yürütmediklerini ifade eden, İl Başkanı Hamza Aktürk, “Biz zaten tüm vatandaşlarımızla, tüm hemşehrilerimizle sürekli olarak biriz beraberiz. Aksaray’ı karış karış geziyoruz. 14 Mayıs’ta halkımız “Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam” ve ‘Doğru adımlarla yola devam’ kararını verecek. Bundan hiçbir kuşkumuz yok” dedi. Her bir mahalle, her bir köy, her bir vatandaş için en güzelinin ve en doğrusunun peşinde olduklarını söyleyen Aktürk, “Özellikle yaşlılarımıza hürmet ediyor, deneyimleri ve bilgeliklerinden istifade ediyoruz. 20 yıl önceki Türkiye’yi bir de onlardan dinleyin. Nasıl büyük bir gelişim ve büyüme gerçekleştirdiğimizi en güzel onlar anlatacaktır. Bu yirmi yılın taçlanacağı yeni bir dönem için Aksaray hemen şimdi diyor” ifadelerini kullandı.

‘KİMLER KİMLERLE YOL YÜRÜYOR’

Cumhur İttifakı’nı TBMM’de daha güçlü temsil etmek için çalıştıklarını aktaran Aktürk, “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 20 yılda asırlık hizmet ve eser üreterek milletimizin hizmetine sunduk. Yerli otomobilimiz, hastaneler, okullar, köprüler, yollar, Marmaraylar, Avrasyalar, barajlar, uçaklar, üniversiteler, milli savunma sistemleri ve daha nicelerini bugün milletimiz kullanıyor. AK Parti’nin ürettiği ve hayata geçirmek üzere projelendirdiği hizmetlere muhalefetin hayalleri bile yetişemez. Onlar ancak yakmayı, yıkmayı bilir. Bugün geldiğimiz noktada kimler kimlerle yol yürüyor. Hepimiz görüyoruz. 14 Mayıs seçimleri, Türkiye’ye 21 yıldır eser ve hizmet üretenler ile 21 yıldır laftan başka hiçbir icraatları olmayanların seçimidir ” dedi. Gittikleri köy ve mahallerde halkın yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılanan AK Parti Milletvekili adayları, AK Parti’nin hayatın her alanında her biri Türkiye’ye çağ atlatan hizmet eserleri hakkında bilgi vermenin yanı sıra, özellikle tarıma verilen destekler konusunda üreticilerin memnuniyetinin çok yüksek olduğunu vurguladılar. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası