banner
Gündem

Akıllı Bisiklet projesinde 48 bin 503 kiralama yapıldı

Sağlıklı, güvenli ve ekonomik ulaşım türü olan bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması adına hayata geçirilen ‘Akıllı Bisiklet’ yolu projesinde kiralama sayısı 50 bine yaklaştı.11 istasyonda bulunan 120 bisikletin üyeler tarafından sevilerek kullanıldığını..

Akıllı Bisiklet projesinde 48 bin 503 kiralama yapıldı
banner

Sağlıklı, güvenli ve ekonomik ulaşım türü olan bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması adına hayata geçirilen ‘Akıllı Bisiklet’ yolu projesinde kiralama sayısı 50 bine yaklaştı.11 istasyonda bulunan 120 bisikletin üyeler tarafından sevilerek kullanıldığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sisteme kayıtlı üye sayısının 13 bin 417’ye ulaştığını kaydetti. Dinçer, çevreci ve doğa dostu projeleri şehre kazandırmanın mutluluk verdiğini belirtti.   Son derece kullanışlı bir ulaşım türü olan bisikletli ulaşım dönemi Akıllı Bisiklet Uygulama projesi AKBİS’in hayata geçmesi ile başlamış oldu. Zamandan tasarruf sağlanması öngörülen proje vatandaşlardan ilgi görüyor.48 bin 503 kiralamanın yapıldığı proje ile vatandaşlar güvenle ve keyifle bisiklet kullanabiliyor. (Haber Bülteni)

 

   

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası