banner
Gündem

AKMEK’TE kayıt dönemi başladı

“AKTİVİTE MERKEZLERİMİZDE HANIMLAR MESLEKİ BECERİ VE YETENEK KAZANIYOR” Aksaray Belediyesi AKMEK bünyesinde 2022-2023 eğitim yılı kurs kayıtları 5 farklı merkezde 19-29 Eylül tarihleri arasında başladı. 30 farklı branşta başlayan kayıtlara..

AKMEK’TE kayıt dönemi başladı
banner

“AKTİVİTE MERKEZLERİMİZDE HANIMLAR MESLEKİ BECERİ VE YETENEK KAZANIYOR”

Aksaray Belediyesi AKMEK bünyesinde 2022-2023 eğitim yılı kurs kayıtları 5 farklı merkezde 19-29 Eylül tarihleri arasında başladı. 30 farklı branşta başlayan kayıtlara 14 yaş ve üstü her kadın başvuruda bulunabiliyor.

Aksaray Belediyesi AKMEK bünyesinde meslek ve sanat kurs kayıtları, AKMEK Merkez Binası, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi, Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi, Küçük Bölcek Hasas Nakkaş Kadın Aktive Merkezi ve Aratol AKMEK Kadın Aktive Merkezinde başladı.

AKMEK’te açılan kurslar, kadınların kişisel gelişimine fayda sağlarken meslek sahibi olmak isteyen kadınlara da çeşitli mesleki beceriler kazandırıyor. El işi başta olmak üzere kadınlara yönelik açılan farklı branştaki kurslar, kayıt dönemiyle birlikte yoğun ilgi görmeye başladı. Şu ana kadar birçok branşa ait kurs, doluluk oranına ulaştı.

30 FARKLI BRANŞTA KURS AÇILDI

Meslek ve sanat alanında 30 farklı branşta açılan Porselen Boyama, Sim Sırma, Kaligrafi, Resim Kursu, Kumaş Boyama, Gece Dönüşüm Dekoratif Ev Aksesuar, Kağıt Rölyef, Moda Tasarım, Butik Pastacılık, Makrome, İğne Oyası, Karakalem, Takı Tasarım, Tığ Dantel, Ahşap Boyama, Tefsir, Kur’an-ı Kerim Filografi, Türk Yemekleri, Yöresel Hamur İşleri, Ofis Programları, Çini Dekorlama, Çeyiz Ürünleri, Pratik Dikiş, Seramik, Dini Değerler Eğitimi, Bilgisayar Kullanımı, Cam Füzyon, Giyim Üretimi, Yağlı Boya, Etamin İşleme, Avangart Giysi Tasarımı kurslarına hanımlar yoğun ilgi gösteriyor.

EĞİTİMLER 3 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Ayrıca bu kurslara ek olarak Küçük Bölcek Nakkaş Hasas Kadın Aktivite Merkezinde Gitar, Piyano, Saz, Koro ve Halk Oyunları branşında kurs kayıtları başladı. AKMEK’e ve kadın aktive merkezlerindeki kurslara kayıt yaptırmak isteyenler kimlik fotokopileriyle kayıt yaptırabiliyor. Açılan kurslar ise 3 Ekim tarihinden itibaren eğitimlere başlayacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hanımların meslek eğitimlerinin yanında kişisel gelişimlerine katkı sunan AKMEK ve Kadın Aktive Merkezilerinin bu yılda farklı branşta açılan kurslarla hizmet vereceğini açıkladı. Başkan Dinçer, açıklamasının devamında “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren AKMEK ve Kadın Aktive Merkezleri ile birlikte 5 farklı merkezde halkımıza hizmet veriyoruz. AKMEK, sağladığı istihdamın yanında kursiyerlerin meslek sahibi olmalarına ve kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Ayrıca kursiyerlerin el becerisi kazanmalarına öncülük ediyor” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası