banner
Gündem

Aksaray Belediyesi 2 bin 200 çiftin nikahını kıydı

Aksaray Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü 2022 yılında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklu olmak üzere toplam 2 bin 200 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi. Bir yıl içerisinde nüfusa oranla en çok evlilik..

Aksaray Belediyesi 2 bin 200 çiftin nikahını kıydı
banner

Aksaray Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü 2022 yılında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklu olmak üzere toplam 2 bin 200 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

Bir yıl içerisinde nüfusa oranla en çok evlilik yapılan iller arasında yer alan Aksaray’da çiftlerin isteğine bağlı olarak Kılıçarslan Parkı içerisindeki evlendirme müdürlüğünde nikahlar kıyıldığı gibi isteyen çiftler içinse kurum dışında nikahlar kıyılabiliyor.

Aksaray Belediyesine bağlı evlendirme müdürlüğü ekipleri yıl içinde kıydığı 2 bin 200 nikahın 500’ünü salonlarda kıydı. Ülke dışından gelen 250 kişide Aksaray Belediyesi aracılığı ile mutluluğa adım attı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de yeni evlenen çiftleri mutlu anlarında yalnız bırakmadı. Birçok çiftin nikah akdini bizzat gerçekleştiren Başkan Dinçer, yeni evlenenlere düğün hediyesinde takdim etti. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası