banner
Gündem

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinde

Kahramanmaraş merkezli ortaya çıkan ve 10 şehirde büyük can kaybına neden olan depremde  yaralar sarılmaya çalışılıyor. Arama kurtarma ekiplerinden sonra Aksaray Belediyesi bölgedeki temizlik çalışmalarına destek veriyor. Bu kapsamda Temizlik..

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinde
banner

Kahramanmaraş merkezli ortaya çıkan ve 10 şehirde büyük can kaybına neden olan depremde  yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Arama kurtarma ekiplerinden sonra Aksaray Belediyesi bölgedeki temizlik çalışmalarına destek veriyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalara başladı.

Aksaray Belediyesi, deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veriyor. Bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı harekete geçen ekipler Elbistan’da kamyonlarla çöp topluyor.

‘TÜM İMKANLARIMIZ İLE SEFERBER OLDUK’

Kahramanmaraş’ta devam eden temizlik çalışmalarına ve dayanışmaya dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Devletimizin tüm kurumlarıyla seferber olduğu deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren hızla çalışıyoruz. Deprem bölgesinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Temizlik ekiplerimiz, hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için özveriyle görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası