banner
Gündem

Aksaray Belediyesi depremzedeler  için çadır kurdu

Aksaray Belediyesi ve Aksaray AFAD depremden en fazla etkilenen iller arasında Kahramanmaraş’ta depremzedeler için çadır kurdu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yerleşkesine kurulan 100 çadıra depremzedeler yerleştirildi. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve..

Aksaray Belediyesi depremzedeler  için çadır kurdu
banner

Aksaray Belediyesi ve Aksaray AFAD depremden en fazla etkilenen iller arasında Kahramanmaraş’ta depremzedeler için çadır kurdu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yerleşkesine kurulan 100 çadıra depremzedeler yerleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem 10 ilde yıkımlara neden oldu. Aksaray Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri, Depremden en fazla etkilenen iller arasında yer alan Kahramanmaraş ve Hatay’da arama ve kurtarma çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer görevli olarak gittiği Kahramanmaraş’ta arama ve kurtarma çalışmalarına belediye ekipleriyle destek veriyor. Dinçer, Aksaray Belediyesine ait 11 araç ve 68 personel ile deprem bölgesinde çalışmalara katılırken, afet bölgesinde depremzelerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Çadırlara ısıtıcı ve battaniyeler konuldu. Depremden etkilenen aileler çadırlara yerleştirildi.

Devletin tüm imkânlarını depremzedeler için seferber ettiğini belirten Dinçer, “Acımız çok büyük ancak devletimiz her zaman vatandaşının yanında. AFAD işbirliğinde depremden en fazla etkilenen Kahramanmaraş’ta çadır kurduk. Kurduğumuz çadırlara depremzedelerimiz yerleştirildi. Önümüzdeki günlerde belirlenen noktalara çadır kurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası