banner
Gündem

Aksaray Belediyesi İtfaiye ve kurtarıcı ekipleri deprem bölgesine hareket etti

Güneydoğu Bölgesi’nde gece saatlerinde meydana gelen depremin etkilerini yakından takip ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bölgede arama kurtarma çalışmalarına destek olması için araç ve ekipleri yola çıkarttıklarını bildirdi…

Aksaray Belediyesi İtfaiye ve kurtarıcı ekipleri deprem bölgesine hareket etti
banner

Güneydoğu Bölgesi’nde gece saatlerinde meydana gelen depremin etkilerini yakından takip ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bölgede arama kurtarma çalışmalarına destek olması için araç ve ekipleri yola çıkarttıklarını bildirdi.

Depremin meydana geldiği ilk anlardan itibaren bölge halkına destek olmak için yardım kampanyaları başlatan Aksaray Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde itfaiye personellerini Kahramanmaraş’a göndermişti. Mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesi, arama kurtarma çalışmalarının etkin yapılması ve can kayıplarının en aza indirilmesi için belediyeye ait kurtarıcı araçlar ve personellerde yola çıktı.

‘YARDIM KAMPANYAMIZI DA BAŞLATTIK’

Depremin yıkıcı etkisinden dolayı can kaybının ve maddi hasarların olduğu tüm şehirlere destek verdiklerini belirten Dinçer, “Tüm Türkiye olarak acımız çok büyük ama bizden yardım bekleyen, hayata enkaz altında tutunmaya çalışan vatandaşlarımızda var. Bu sebeple tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ekiplerimizi bölgeye sevk ediyoruz. Yardım kampanyamızı da başlattık en kısa zamanda yardım tırlarımızı doldurarak yola çıkmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızdan kampanyamıza destek bekliyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası