banner
Spor

Aksaray Belediyespor moral kahvaltısında bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, esnafların organize ettiği kahvaltıda buluştu. Kafeler Caddesi esnaflarından Ali Deniz ve Abdullah Soylu, hafta sonu..

Aksaray Belediyespor moral kahvaltısında bir araya geldi
banner

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, esnafların organize ettiği kahvaltıda buluştu.

Kafeler Caddesi esnaflarından Ali Deniz ve Abdullah Soylu, hafta sonu oynanacak olan Bergama Belediyespor maçı öncesi takıma moral vermek için kahvaltı etkinliği düzenlediklerini söyledi. Soylu, “Yerel esnaflar olarak şehrimizin temsilcisi 68 Aksaray Belediyespor’un her zaman yanındayız. Bizlerin davetini kırmayıp gelen yönetim ve sporcularımıza teşekkür ederiz. İnşallah bu yıl hedeflerine ulaşırlar” dedi.

68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy, futbolcuların imzaladığı formayı esnaflara hediye etti. Gümüşsoy, “Esnaflarımızın takımımıza destek vermesi bizleri memnun etti. Bizde bu hafta sahamızda galip gelip 3 puanı esnaflarımıza ve Aksaray halkına armağan etmek istiyoruz” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası