banner
Spor

‘Aksaray Belediyespor’u yalnız bırakmayacağız’

chp İl başkanı ali abbas ertürk, hafta sonu dağılgan stadında uzatmalarda elazığ karakoçanspor”u 2-1 yenerek play-off oynamaya hak kazanan 68 aksaray belediyespor”un 2. lige adını yazdıracağına inandığını söyledi. ertürk, kentteki..

‘Aksaray Belediyespor’u yalnız bırakmayacağız’
banner

chp İl başkanı ali abbas ertürk, hafta sonu dağılgan stadında uzatmalarda elazığ karakoçanspor”u 2-1 yenerek play-off oynamaya hak kazanan 68 aksaray belediyespor”un 2. lige adını yazdıracağına inandığını söyledi.

ertürk, kentteki sportif başarıların tüm ildeki insanları yakından etkileyeceğini belirterek “bir ildeki sportif başarı, o ilin tüm insanlarını yakından etkiler. aksaray futbolu ve sporu çok seven bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlimizin siyah beyaz renkleri, üç yıldır hayalini kurduğu 2. lige, bu sene her zamankinden daha yakın. geçen hafta rakibi elazığ karakoçan”ı 2-1 mağlup ederek adını play-off”a yazdıran siyah beyazlı ekibi tebrik ediyorum” dedi.

‘takim rakİbİnİ taniyor”

takımı takip ettiğini ve takımın iğdırspor”u yakından tanıdığını söyleyen ertürk, “futbolcularımız rakibi çok yakından tanıyor. iğdır ile bu sene ligde 2 maç yaptık. biz onları kendi evinde, onlar da bizi kendi evimizde mağlup etti. İlk maç cuma günü bizim sahamızda. İlk maçın kendi sahamızda olma avantajını taraftarlarımızla birlikte değerlendireceğimize de inanıyorum. bizler de cuma günü statta yerimizi alacağız. aksaray belediyespor”u seven tüm sporseverlerin ve taraftarların temsilcimizi ikinci lig yolunda yalnız bırakmayacağına inanıyorum. biz de üzerimize düşen ne varsa yapacağız. İkinci lige çıkacağımıza inanıyoruz. hep birlikte aksaray belediyespor”a destek olmak için, tüm şehrin gerekli özen ve hassasiyeti göstermesi gerektiğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası