banner
Gündem

Aksaray Bilim Festivali 3 Haziran’da kapılarını açıyor

aksaray bİlİm festİvalİ 3-4-5 hazİran gÜnÜ aksaray bİlİm merkezİ”nde baŞliyor aksaray belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek aksaray bilim festivali, bilim meraklılarına kapılarını 3 haziran cuma günü açıyor. belediye başkanı dr…

Aksaray Bilim Festivali 3 Haziran’da kapılarını açıyor
banner

aksaray bİlİm festİvalİ 3-4-5 hazİran gÜnÜ aksaray bİlİm merkezİ”nde baŞliyor

aksaray belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek aksaray bilim festivali, bilim meraklılarına kapılarını 3 haziran cuma günü açıyor. belediye başkanı dr. evren dinçer, bilimin, teknolojinin ve sanatın buluştuğu festivalde yerli ve milli üretim firmalarının yanı sıra ileri teknolojik otonom araçların sergileneceğini ve birbirinden farklı alan etkinliklerinin yapılacağını belirtti. başkan dinçer, 3 gün sürecek festivale bilime merak duyan herkesi davet etti.  

 

 

 

aksaray bilim festivali 3-4-5 haziran günü aksaray bilim merkezi”nde başlıyor. gençlere bilim ve teknolojiyi sevdiren bilim merkezinde bilgisayar yazılımları başta olmak üzere, robot teknolojileri ve bilim atölyelerinde farklı etkinler yürütülüyor. bilim merkezi bu kez de bilim festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

aksaray belediyesi”nin ev sahipliğini yapacağı bilim festivali”nde yerli ve milli üretim teknolojisi tÜrksat uzay ve uydu teknolojileri, sanal gerçeklik, f1 simülatör aktiviteleri, ileri teknolojik otonom araçları, arge çalışmaları sonucu geliştirilmiş teknolojik cihazlar yerini alacak. türkiye”nin önde gelen teknoloji şirketleri başta olmak üzere 200″e yakın firma festivalde yer alacak.

ayrıca bilim ve teknolojinin yanında zengin içerikleriyle gençlerin dikkatini çekecek sahne şovlar, gösteriler, tarımda yenilikçi adımları içine alan geniş yelpazede her yaşa hitap edecek etkinliklere festivalde yer verilecek.

gelişen teknoloji ile yaşadığımız dünyanın sürekli değiştirdiğine dikkat çeken belediye başkanı dr. evren dinçer, gençlerin teknolojiye teşvik edilerek milli teknoloji hamlesine katkı sunmasının hedeflendiğini belirtti. gençlerin bilim ve teknolojiye ilgi duyması için aksaray bilim merkezi”nin birçok çalışma yürüttüğünün altını çizen belediye başkanı dinçer, türkiye”de teknolojik atılımların aksaray”da sergileneceğini ifade etti.  teknolojinin her alanda kullanıldığını söyleyen başkan dinçer, bilim ve teknolojinin önemine vurgu yaparak 3 haziran cuma günü başlayacak olan bilim festivali”ne herkesi davet etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası