banner
Gündem

Aksaray çocuk festivaline hazır

Aksaray Belediyesi, kültür ve sanat alanında yaz etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek eğlenceyi çocukların ayağına getiriyor. 13 – 14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Aksaray Belediyesi Çocuk Festivali’nde çocuklara yönelik ücretsiz..

Aksaray çocuk festivaline hazır
banner

Aksaray Belediyesi, kültür ve sanat alanında yaz etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek eğlenceyi çocukların ayağına getiriyor. 13 – 14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Aksaray Belediyesi Çocuk Festivali’nde çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler ve birçok etkinlik yer alıyor.

Bu yaz döneminde birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi çocukları unutmayarak bir festival düzenliyor. 2 gün sürecek Çocuk Festivalinde; çocuklar zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak birçok etkinliğe katılma şansı yakalayacak.

Çocuk Festivali için Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı içerisinde yer alan Bilim Merkezi bahçesi festival alanı olarak belirlendi. Festivalde, geniş oyun alanlarında her gün iki tiyatro gösterimi ve masal anlatımının yanı sıra kurulacak platformda TRT çocuk tiyatro oyunları, mini hayvanat bahçesi, sıcak balon uçuş gösterisi çocuklarla buluşacak. Çocuklar, TRT Çocuk kanalının sevilen karakterleri olan Limon ve Zeytin’in yeni maceralarını ilgiyle izleyecekler. Etkinliğin son gününde ise Anadolu rock’ın güçlü temsilcisi Kıraç sevilen şarkılarıyla bir müzik resitali verecek.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer düzenlenecek çocuk festivaline ilişkin şu görüşlere yer verdi: “Tüm dünyayı uzun süre etkisi altına alan pandemi sürecinin ardından bu yaz Aksaraylı hemşerilerimiz için dolu dolu geçirecekleri bir dönemi için Kültür Müdürlüğümüz aracılığı ile birçok etkinlik gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Okulların açılmasına kısa bir süre kala geleceğimiz olan çocuklarımız içinde bir festival düzenledik. Doyasıya eğlenilecek festivalimize tüm çocuklarımızı bekliyor, herkesi davet ediyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası