banner
Siyaset

‘Aksaray evini, gönlünü açtı’

Aksaray’a yerleşen depremzede aileleri ziyaret eden AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “Allah’ın izniyle hep birlikte millet olmanın bilinciyle bu sıkıntıyı da geride bırakacağız. Tek yürek olarak bu..

‘Aksaray evini, gönlünü açtı’
banner

Aksaray’a yerleşen depremzede aileleri ziyaret eden AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “Allah’ın izniyle hep birlikte millet olmanın bilinciyle bu sıkıntıyı da geride bırakacağız. Tek yürek olarak bu zor günleri de birlikte aşacağız” dedi.

Altınsoy ve beraberindeki heyet deprem bölgesinden Aksaray’a gelen misafirleri kaldıkları evlerde ziyaret etti.

Aksaray’ın ilk günden bu yana yardım konusunda seferber olduğunu kaydeden Altınsoy, “Vatandaşlarımıza özellikle bölgeden gelen depremzedelerimize tüm Aksaray el birliğiyle, evini, gönlünü açtı. Tüm imkanlarını seferber etti. Kapısını ve gönlünü sonuna kadar açan Aksaraylı hemşerilerimiz ve gurbetçi hemşerilerimizden Allah razı olsun. Komşuluk hukukunun en güzel yaşandığı bir günü görmekten, Aksaraylı olmaktan onur ve gurur duydum” dedi.

“Bizler, her zorlukla beraber bir kolaylığın olduğuna inanan kadim ve aziz bir milletiz” diyen Altınsoy, “Tek yürek, tek bilek olarak bu zor günleri de birlikte aşacağız. Hep birlikte yaraları saracağız. Devletimiz çok büyük bir devlet, milletimiz aziz bir millet. Depremin yaralarını devletimiz ve milletimiz birlikte hep birlikte saracağız. Bu zor günlerde, depremzede kardeşlerimiz için seferber olan Aksaraylı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemize ve milletimize böylesi acılar yaşatmasın” dedi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası