banner
Gündem

Aksaray Hizmet içi Eğitim Enstitüsü birinci oldu

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Hizmet içi Eğitim Enstitülerinin hizmet içi eğitim faaliyetleri genel memnuniyet anketinde Aksaray, 94.63 puan alarak Türkiye genelinde birinci oldu. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sınıf öğretmenlerinin Türkçe..

Aksaray Hizmet içi Eğitim Enstitüsü birinci oldu
banner

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Hizmet içi Eğitim Enstitülerinin hizmet içi eğitim faaliyetleri genel memnuniyet anketinde Aksaray, 94.63 puan alarak Türkiye genelinde birinci oldu.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sınıf öğretmenlerinin Türkçe öğretim becerilerini geliştirme eğitim kursunun açılış programına katıldı. Vali Aydoğdu, 81 ilden seminer programına katılan öğretmenlere bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Türkiye genelinde 7 merkezde bulunan Hizmet İçi Eğitim Enstitüleriyle ilgili bakanlık tarafından genel memnuniyet anketi düzenlendiğini Aksaray’ın 100 üzerinden 94.63 puan alarak birinci olduğu bilgisini paylaşan Vali Aydoğdu; “İnsan sıcaklığının yerini hiçbir şey tutmaz. İnsanların kalbine girmek samimiyeti, iyiliği ve güzelliği ortaya koymaktan geçiyor. Buraya gelen bütün öğretmenlerimizle buluşuyor. Onlarla hasbihal ediyoruz. Bu içtenlik görüldüğü üzere başarıyı beraberinde getiriyor” dedi.

‘GÜZELLİKLERİ ÇOĞALTMAYA VE YAYMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Aksaray Hizmet İçi Eğitim Enstitü Müdürlüğü idareci ve personellerini başarı belgesiyle taltif eden Aydoğdu; seminer programı için Aksaray’a gelen öğretmenlerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Vali Aydoğdu öğretmenlere; “Sizlere moral vermek ve kalbi duygularımızı paylaşmak için beraberiz. Şehrimize çeşitli eğitim programları için gelen öğretmenlerimizle mutlaka buluşuyor ve dertleşiyoruz. Değerli öğretmen arkadaşlarım çok farklı bir nesil büyük bir dip dalga ile geliyor. Çocuklar sözlere değil ayak izlerimize bakıyor. Bunun farkında olacağız. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Hep beraber güzellikleri çoğaltmaya ve yaymaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Aydoğdu eğitim kursuna 81 ilden katılım sağlayan öğretmenlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı dileklerini iletti. (Haber Bülteni)

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası