banner
Gündem

‘Aksaray iş dünyasının talep ve beklentilerini çok önemsiyoruz’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve Yönetim Kurulu..

‘Aksaray iş dünyasının talep ve beklentilerini çok önemsiyoruz’
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD’ın her dönem çalışmalarıyla ülke ve kente değer kattığını ifade eden Milletvekili Aydoğdu, “Aksaray’ımızın önemli sanayicilerinin de yer aldığı MÜSİAD, her dönem üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışmalarıyla ülkemize, ilimize değer katmıştır. İnşallah bundan sonra da ortak akıl ile milletimiz için değer üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD üyesi iş adamları ile güncel sorun ve problemleri istişare eden Milletvekili Aydoğdu,  “İş adamlarımızın bizlerden beklentilerini, taleplerini ve güncel olarak yaşadıkları sıkıntıları tek tek karşılıklı müzakere ettik. İnşallah çözümü hususunda ilgili bakanlarımızla gerekli görüşmeleri gerçekleştireceğiz. İş adamlarımızın üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışmalarına elimizden gelen desteği sunacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz son 20 yıldır olduğu gibi güçlü ekonomisi ile yoluna devam edecek. Bu süreci bugüne kadar olduğu gibi, iş adamlarımızla, işçilerimizle, esnaflarımız, çiftçilerimiz ve tüm vatandaşlarımızla birlikte başarıyla neticeye ulaştıracak ve ekonomik olarak daha güçlü bir ülke olacağız inşallah” dedi.

MÜSİAD’ın Aksaray ve Türkiye için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu aktaran AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise: “Aksaray’da yapılacak olan yatırımlar ve şehrin kalkınması yönünde önemli istişarelerde bulunmak üzere MÜSİAD Başkanımız Tamer Yalvaç ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldik. Aksaray iş dünyasının talep ve beklentilerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda şehrimizin avantajları ve potansiyelini kazanca dönüştürecek çalışmalar için tüm dinamiklerimizle hareket etmeye hazırız. Milletimize hizmet için gayret gösteren tüm kuruluşların başımızın üzerinde yeri vardır. Pandemi döneminde yaşanan daralmalara rağmen üretime devam eden iş dünyamıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK heyete yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç, “Aksaraylı işadamları olarak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak için bütün gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için her zaman işbirliği yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası