banner
Siyaset

‘Aksaray PKK ile ortaklık yapmaz’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray’da rekor bir oy alacaklarını vurgulayarak, “Aksaray’da 34 yıldır ilk defa beklediğimiz oyu alacağız. Milletin kararını gördük, hak ettiğimizi alacağız” dedi. MHP’nin..

‘Aksaray PKK ile ortaklık yapmaz’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray’da rekor bir oy alacaklarını vurgulayarak, “Aksaray’da 34 yıldır ilk defa beklediğimiz oyu alacağız. Milletin kararını gördük, hak ettiğimizi alacağız” dedi. MHP’nin hiçbir zaman baraj sorunu olmadığının altını çizen Kaşlı, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bu söylediklerim gerçekleşecek. MHP’nin bugüne kadar baraj sorunu olmamıştır. MHP, her zaman kamuoyu anketlerinin üstünde oy almıştır. Bu seçimde de aynısı olacak ve MHP anketlerin üstünde bir oy alacak” dedi.

BAHÇELİ AKSARAY’A GELİYOR

12 Mayıs’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aksaray’a geleceğini hatırlatan Kaşlı, “Aksaray tarihinin en kalabalık ve en coşkulu mitingini yapacağız. Normalde büyükşehir mitingleri seçime bir hafta kala yapılırdı ancak Aksaray mitingi seçime bir gün kala yapılacak. Bunun teşekkürünü Aksaraylı hemşehrilerimiz seçimde gösterecek” dedi.

MECLİSTEN ONAY ALINAN HER  PROJENİN YAPIMINA BAŞLANDI

Aksaray’la ilgili her konunun mecliste dile getirildiğini belirten Kaşlı, “Biz verdiğimiz sözleri tutmak için çalıştık. Tren yolu, havaalanı, stadyum, devlet hastanesi gibi yatırımlar için 5 yıldır mücadele veriyoruz. Verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Bunlar için bütçe gereklidir. Bu bütçe üçe ayrılıyordu. İthal enerji, milli savunma ve faize gitti. Söz verdiğimiz yatırımlara sıra gelmedi veya zaman yetmedi. Meclisten onay alınan her projenin yapımına başlandı” dedi. Yerli ve milli üretimin bütçe için yararlı olduğunu söyleyen Kaşlı, “Eskiden Kırıkkale Tabanca dışında yerli ve milli üretimimiz yoktu. Şimdi yerli ve milli Hürjet, AKINCI, Kızıl Elma başta olmak üzere insansız hava araçlarımız ve silahlı insansız hava araçlarımız var. Silah ve füze üretimimiz var. Bunları üretince faiz azalacak ve bütçe açığımız çıkacak. Çıkan açıktan söz verdiğimiz yatırımlar yapılacak” dedi. Verilen sözlerin yüzde 85’inin çözüldüğünü söyleyen Kaşlı, “Vaatlerimiz liderimiz tarafından takip ediliyor. İttifakımız AK Parti ile birlikte sorunları çözüyoruz. Bizim çalışmamız bu şekildedir. İttifak ortaklığı Aksaray’ı daha da ileri taşımıştır” dedi.

‘MİLLET İTTİFAKI  KAZANIRSA PKK KAZANIR’

Millet İttifakı kazandığında teröristlerin kazanacağını belirten Kaşlı, “Eğer Millet İttifakı kazanır ise teröristler kazanacak. Aksaray PKK ile ortaklık yapmaz, PKK’ya darbe vurur. Selahattin Demirtaş, cezaevinden Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajı yayınlıyorsa bu Millet İttifakı’nın hangi tarafta durduğunu gösterir” dedi. Kaşlı, “Bu koalisyon koltuk sevdalısı koalisyonudur. Bugün CHP Atatürk’ün, İnönü’nün izinde değildir. Koltuk sevdası için bu yoldan çıkmışlardır. Aksaray ve Yozgat’ta CHP logosu olmadan seçime girecekler. Böyle bir şey olabilir mi? Bunu halk görecek” dedi. Türkiye’nin seçimlere demokratik bir şekilde gireceğini anlatan Kaşlı, “Türkiye de can ve mal güvenliği var. Türkiye demokratik bir seçime gidecek. Türkiye güvenli bir ülkedir. Önce ülkem, sonra partim, sonra ben ilkesiyle bu yoldan çıkmadık ve çıkmayacağız, kazanacağız” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası