banner
Asayiş

Aksaray polisinin kasım ayı karnesi

Aksaray Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından kişilere ve mala karşı işlenen suçlar ve bu suçlara karışan şüphelilerin yakalanması için şok uygulamalar ve planlı operasyonel çalışmalar yürütülüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları..

Aksaray polisinin  kasım ayı karnesi
banner

Aksaray Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından kişilere ve mala karşı işlenen suçlar ve bu suçlara karışan şüphelilerin yakalanması için şok uygulamalar ve planlı operasyonel çalışmalar yürütülüyor.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda ekipler kasım ayında birçok faaliyete imza attı. Bu kapsamda 16 bin 823 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma, kasten öldürme, kasten yaralama hırsızlık vb. suçlardan 737 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. 86 şüpheli şahıs gözaltına alındı ve toplam 80 şüpheli adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda,20 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, 10 adet ruhsatsız av ve pompalı tüfek, 231 adet fişek,6 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı otomobil ele geçirildi. Ayrıca 102,78 gram metamfetamin, 61,09 gram esrar, 9,70 gram eroin, 38,65 gram bonzai ve 34 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ekipler tarafından yapılan açıklamada, suça ve suçlulara karşı mücadelenin süreceği bildirildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası