banner
Gündem

Aksaray protokolünden Ramazan Bayramı mesajları

Aksaray 28. Dönem Milletvekili Adayları Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. AK Parti 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, yayınladığı mesajda, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede..

Aksaray protokolünden Ramazan Bayramı mesajları
banner

Aksaray 28. Dönem Milletvekili Adayları Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan, yayınladığı mesajda, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Mevla’dan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

‘Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaşlı mesajında, “ Bayramlar kırgın gönülleri buluşturan kardeşlik havzası, dargın ve küskün bedenleri kavuşturan barış vahasıdır. Bayram sabrın mükafatı, sağduyunun münasebeti, samimiyetin müessesi, saadet ve selametin mümtaz bir dönemidir. Hepsinden ve her şeyden evvel bayram milli ve manevi kucaklaşmanın müstesna bir müjdesidir. Türkiye 14 Mayıs’ta beka ve tam bağımsızlık anlamında kritik bir seçim süreci yaşayacak. Güçlü ve tam bağımsız Türkiye’ye giden yol, Cumhur İttifakı’ndan geçmektedir. Milletimizin talep ettiği milli birlik ve beraberlik ruhunu siyasi ve sosyal seviyede muhafaza etmek, iç ve dış tehditlere karşı daha dirençli olmak amacıyla bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önce ülkem ilkesiyle önem verdiği Cumhur İttifakı, arzu edilen bu olguları Türkiye’nin ikinci yüzyılında gerçekleştirecektir. Bugün Ramazan Bayramını idrak ederken 14 Mayıs’ta tam bağımsız Türkiye’ye giden yolda Cumhur İttifakı’nın zaferini kutlayacağız. Kahraman şehitlerimizi rahmetle, hürmetle anıyor; şehit analarımızın, şehit babalarımızın ve şehit yakınlarımızın bayramını gönülden kutluyorum. Gazilerimize en iyi dileklerimi sunuyor, halen tedavi altında bulunanlara şifa temennilerimle hayırlı bayramlar diliyorum. Nerede yaşıyorsa yaşasın, yurt içinde ve yurt dışında hayatın yükünü omuzlamış değerli vatandaşlarımın, büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

‘Bu bayram, boynu bükük karşıladığımız son bayram olacak’

28. Dönem Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yaldır mesajında,  “Başta aziz Türk milleti olmak üzere Aksaraylı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Rahmet ve bereket dolu Ramazan’ı uğurlayıp Ramazan Bayramı’na erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramımızın milletimize, memleketimize, Aksaraylı hemşehrilerimize huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kalplerimizdeki bayram neşesini milletçe yaşamayı çok özlediğimiz Ramazan Bayramı’nı idrak ediyoruz. 21 yıldır ülkemizi yönetenlerin ‘nerede o eski bayramlar’ sözlerini milletimize sıkça hatırlattığı, ekonomik zorluklarla yaşamaya çalışan milletimizin karşıladığı son bayram olmasını temenni ediyorum. Ekonomik kıskacın altındaki hemşehrilerimiz, çocuklarına bırakın bayramlık kıyafetler almayı, misafirlerine ikram edeceği şeker ve kuruyemişleri artık lüks haline gelmiş olmasından dolayı almakta zorlanıyor. Vatandaş çaresizce çarşıda, pazarda etiketleri inceleyip, bayramı boynu bükük karşılıyor. 15 Mayıs sabahında Türkiye’nin üzerine güneş doğacak. Millet İttifakı iktidarının, milletimizi eski özlediği bayram tadındaki bayramlara kavuşturacağına inancım sonsuzdur. Hak ettiği emekli maaşıyla torununa harçlık vermenin mutluluğunu yaşayan dedelerin, bayramlık kıyafetlerini giyip şen şakrak dolaşan çocukların, bayram alışverişi yaparken kara kara düşünmeyen anne ve babaların olduğu huzur dolu bir Türkiye çok yakın. Bu bayram, boynu bükük karşıladığımız son bayram olacak. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Türk Milletimizin, Aksaraylı hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerine yer verdi.

‘Huzurlu ve bereketli bir bayram diliyorum’

28 Dönem Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk; Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ertürk mesajında, “Sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın yeniden can bulduğu huzurlu ve bereketli bir Ramazan Bayramı diliyorum. Rahmet, bereket ve dayanışma dönemi olan mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Milletçe bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşayacağız. Tüm büyüklerimin ellerinden öpüyorum, tüm küçüklerimi sevgiyle kucaklıyorum. Çok şükür bir bayrama daha sağlık, sıhhat ve birlik için de kavuştuk. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Yaşanan sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların gölgesi altında Ramazan Bayramı’na girmek durumunda kaldık. Ancak hiç kimse umudunu yitirmesin. Hiçbir zaman, özellikle de bayram günleri asla umutsuzluk yok. Yaşanan her sorun çözülür, her engel aşılır… Allah’ın izniyle 15 Mayıs sabahı hep birlikte yepyeni bir ülkeye uyanacağız ve yarınlara umutla, heyecan içinde ve bayram sabahlarının coşkusuyla bakacağız. Tek gayemiz yüzlerin daha çok güldüğü, sofraların daha bereketli olduğu, herkesin mutluluk içinde yaşadığı bir Aksaray ve Türkiye oluşturmak. Söz veriyorum, güzel ve aydınlık yarınları hep birlikte kuracağız. Tüm Aksaraylıların ve aziz milletimizin her bir ferdinin bayramını en samimi duygularımla kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde yeni bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası