banner
Spor

Aksaray şampiyonluk kilidini açmak istiyor

LİDER, KEPEZ MAÇINA İDDİALI HAZIRLANIYOR TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor sezonun 28. haftasında sahasında final niteliğindeki Kepez Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanda 2-0’lık Artvin..

Aksaray şampiyonluk  kilidini açmak istiyor
banner

LİDER, KEPEZ MAÇINA İDDİALI HAZIRLANIYOR

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor sezonun 28. haftasında sahasında final niteliğindeki Kepez Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmanda 2-0’lık Artvin Hopaspor mağlubiyeti sonrasında Aksaray’a dönen siyah beyazlı ekip yarın sahasında konuk edeceği şampiyonluğun kilidini açacak olan Kepez Belediyespor hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Sarıgül nezaretinde başladı. Antrenman, ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümü ise teknik ve taktik çalışmalarla devam etti. Siyah-beyazlı çift kale maç ile idmanı tamamladı. İdmanda futbolcuların hırslı ve azimli olması teknik ekip ile yönetimi sevindirdi.

‘SAHAMIZDA KAZANMAK İSTİYORUZ’

Takımın son durumunu değerlendiren Sarıgül şöyle konuştu: “Deplasmanda istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Sahamızda konuk edeceğimiz Kepez Belediyespor’u yenerek puan farkını tekrar 5’e çıkarmak istiyoruz. Çarşamba günü maçı oynayacağımız için deplasmandan gelir gelmez ara vermeden çalışmalara başladık. Bizim 12. gücümüz olan taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya, destek vermeye davet ediyoruz. Seyir zevki güzel bir karşılaşma olacak. Yönetimimizin aldığı karar ile seyircilerimiz maçı ücretsiz izleyecek.  Sahamızda kazanıp altın değerinde 3 puanı hanemize yazdırıp taraftarlarımız ile birlikte sevinmek istiyoruz. Siyah beyazlı ekipte sakat olan Sefa Aksoy haricinde eksik bulunmuyor.” Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası