banner
Gündem

Aksaray şehidini uğurladı

Suriye’nin İdlib şehrindeki Türk Silahlı Kuvvetlerine ait üst bölgesinde silah kazası sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim (24) memleketi Aksaray’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit..

Aksaray şehidini uğurladı
banner

Suriye’nin İdlib şehrindeki Türk Silahlı Kuvvetlerine ait üst bölgesinde silah kazası sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim (24) memleketi Aksaray’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Sevim için memleketi Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Satansarı köyünde tören düzenlendi.

‘SANA KURBAN OLURUM’

Köy camii önünde ikindi namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine şehidin annesi Meryem ve babası Biyami Sevim ile kardeşleri, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Abdulkadir Fehmi Bilgin, Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehidin silah arkadaşları ile çok sayıda kişi katıldı. Anne Meryem Sevim ‘Nerdesin Mehmet’im uyanda da gel. Sen benden önce köye gelmişin, sana kurban olurum’ sözleriyle yürekleri dağladı. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Sevim’in cenazesi, kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

TEK YÜREK OLDULAR

Aksaray, şehit Sevim için tek yürek oldu. Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Av. Sinan Özkan, Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak, Çiğdem Er, Fatih Doğan, Ali Abbas Ertürk başta olmak üzere çok sayıda milletvekili adayı ve siyasi isim şehit cenazesine katılarak ailenin acısına ortak oldu. Aksaray şehidini el ele, omuz omuza son yolculuğuna uğurladı. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası